Se apropie sărbătorile pascale și minivacanța de 1 Mai, iar românii sunt dornici să petreacă pe litoralul românesc. Cei care doresc să se cazeze la unul dintre hotelurile Simonei Halep de pe litoral trebuie să știe că prețurile sunt destul de piperate.

Simona Halep s-a lansat puternic în zona imobiliară în ultimii ani, unde a investit o mare parte din banii câştigaţi din sport. Halep a deschis Lotus Studio în Mamaia Nord, în aprilie anul trecut, în care a investit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.

Lotus Studios se află în zona de nord a stațiunii, aproape de cluburile "de fițe". Fiecare apartament cuprinde un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Cu tot cu balcon, apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.Complexul se află la 500 de metri de plaja Ammos.

Tarife de lux

Hotelul mai are câteva unități disponibile pentru weekendul 29 aprilie – 1 mai, o perioadă în care sunt așteptați la mare mulți turiști. Potrivit booking.com, pentru un Studio Deluxe, de 32 metri pătrați, pentru două persoane, un un pat dublu mare și bucătărie privată, prețul este de 2.200 de lei pentru două nopți. (sau 2.090 nerambursabil)

Un apartament cu 1 dormitor, de 47 metri pătrați, cu o capacitate de patru persoane, costă 2.600 de lei pentru două nopți sau (sau 2.470 de lei nerambursabil).

Investiții imobiliare la mare și la munte

În august anul trecut, Simona Halep și-a mai inaugurat un hotel la mare, chiar lângă plaja Năvodari. Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Foto Facebook