Aperitiv, gustare sau desert?

Miez de Lapte este exact ce ai nevoie cand vrei sa gatesti ceva rapid, sanatos si spectaculos! Iar cu un pic de imaginatie poti face magie. Primul MasterChef al Romaniei iti arata ca se poate! 

CLICK AICI pentru a intra in concurs!

Urmareste clipul de pe pagina http://concurs.protv.ro/delaco/ pana la final si inscrie-te la tragerea la sorti! Poti castiga un loc la workshop-ul de gatit al lui Petru sau premii surpriza de la Delaco daca raspunzi corect la toate intrebarile!



Concursul se deruleaza in intervalul 16.04.2013 - 28.05.2013.

 

Campania se adreseaza numai userilor care au peste 18 ani in momentul inceperii campaniei. 

Pentru a participa la campanie, userul trebuie sa intre in pagina speciala de concurs, unde saptamanal va fi postat un video interactiv in care Petru Buiuca (castigatorul primului sezon MasterChef Romania) gateste o reteta. In fiecare video sunt inserate 3 intrebari la care userii trebuie sa dea un raspuns. Dupa vizionarea fisierului video, pentru a putea intra in cursa pentru premii, userul trebuie sa completeze formularul de inscriere in concurs.

La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs va fi desemnat cate un castigator  care primeste ca premiu un loc la workshop-ul culinar sustinut de Petru in perioada iunie – iulie 2013, la Bucuresti -  data fixa si locatia vor fi comunicate ulterior castigatorilor. 

Ce poti sa castigi?

6 locuri la un workshop culinar sustinute de Petru. Workshop-ul va avea o durata de aproximativ 3 ore, si va fi organizat in Bucuresti in perioada 1 iunie - 1 iulie 2013 , data si locatia exacta urmand sa fie comunicate ulterior. Aceste premii se acorda in fiecare saptamana. Premiile nu au valoare economica.

12 premii oferite la finalul campaniei, cu o valoare de 100 RON fiecare, TVA inclus ( valoare totala 1.200 RON)

Componenta premiilor de consolare este alcatuita din:  un set de cutite pentru branza; branza Miez de Lapte (2buc Natur 225g, 2buc cu sare 225g si 2 buc natur 120g); o geanta frigo. 


Citeste aici REGULAMENTUL concursului