La numeroase evenimente din sport sunt angajate modele pentru a intretine atmosfera. Fie ca sunt dansatoare ori doar ca anunta urmatoarea repriza, acestea aduc adesea un plus de "sex appeal" evenimentelor.

Poate cea mai cunoscuta "fata de ring" din UFC este Arianny Celeste, pe numele sau real Penelope Lopez Marquez. Model UFC inca din 2006 si votata "Cea mai frumoasa fata de ring" in 2008, 2009, 2010 si 2011, aceasta a ajuns sa castige sume cu adevarat mari.

"Nu stiu daca fetele de ring sunt platite prea mult sau daca luptatorii prea putin", a fost declaratia cu care aceasta a starnit la un moment dat rumoare. Ulterior, ea a mai spus: "E adevarat, luptatorii au o meserie mult mai grea, deci cred ca ar trebui sa castige mai multi bani".

Potrivit KGBAnswers, Arianny Celeste are o avere de circa 1 milion de dolari, explicabila si prin faptul ca aceasta a avut de-a lungul timpului si contracte cu Maxim, Sports Illustrated si FHM.

Sursa citata mai scrie ca o "fata normala de ring" castiga in medie 20.000 dolari anual. Majoritatea fetelor au, insa, si alte slujbe.

 

Good morning from paradise @azuliktulum #azuliktulum

O postare distribuită de Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) pe