Golul lui Dimitri Payet din minutul 89 al primului meci de la UEFA Euro 2016 a adus victoria Frantei cu 2-1 in fata Romaniei. Nationala lui Anghel Iordanescu le va intalni pe Elvetia si Albania in ultimele 2 meciuri din grupa si va incerca sa se califice in optimile de finala ale competitie.

Desi Romania a avut peste 15.000 de fani pe Stade de Franta, tara gazda a fost sprijinita de restul stadionului. Printre fanii francezi s-au aflat si iubitele jucatorilor. Cea mai activa pe retelele de socializare dintre acestea este Sidonie Biemont, "jumatea" lui Adil Rami.

Ce a postat iubita unui jucator din nationala Frantei dupa victoria in fata Romaniei

Sidonie a postat pe contul ei de Instagram mai multe poze de pe stadion - ea a fost alaturi de partenerele lui Giroud, Sagna, Lloris, Digne, Schneiderlin, Matuidi, Mandanda, Payet, Jallet si Coman.

Prezenta si la finala Europa League alaturi de iubitul ei cu care se afla intr-o relatie de 5 ani, Sidonie a sarbatorit si pe Instagram victoria in fata Romaniei cu o poza alaturi de Rami, cel care a fost integralist in partida cu Romania.

Ce a postat iubita unui jucator din nationala Frantei dupa victoria in fata Romaniei - 4