Desigur, cadoul pe care urmează să îl oferi depinde de relația pe care o ai cu ea și de ocazia cu care oferi cadoul.

1. Breloc personalizat pentru iubită, soție sau mamă

Femeile sunt, în general, mai sensibile decât bărbaţii, motiv pentru care cadourile care stârnesc emoţie sunt potrivite mai ales pentru acelea cu care ai o relaţie mai strânsă. Dacă le oferi un obiect pe care să îl poarte mereu cu ele şi care să le amintească de tine, vor fi mai mult decât mulţumite. Iubitei, soţiei sau chiar mamei tale le poţi oferi brelocuri personalizate cu data în care v-aţi cunoscut sau cu o poză imprimată pe ele, astfel încât, de fiecare dată când le vor vedea, îşi vor aminti de tine.

Cadourile cu valoare sentimentală sunt apreciate de femei cu orice ocazie le vei oferi pentru că sunt unice şi pentru că reprezintă o legătură strânsă între tine, cel care oferi cadoul, şi cea căreia i-l oferi. Adaugă la acest mic dar un buchet frumos de flori şi garantat o vei impresiona pe cea care le va primi.

2. Cadouri de aniversări, nunţi, botezuri

Cele mai frecvente ocazii când trebuie să cumperi cadouri prietenelor sunt aniversările, nunţile şi botezurile. Când este vorba despre aniversări, poţi alege acele brelocuri deja menţionate, o bijuterie sau un cadou pentru relaxare, cum ar fi o zi la spa. Alege obiecte care să îmbine utilul cu plăcutul, şi, dacă nu eşti foarte sigur pe gusturile ei, orientează-te spre cadouri simple pentru că acestea sunt, de cele mai multe ori, de succes.

Dacă una dintre prietenele tale a devenit mamă de curând, unul dintre cadourile pentru botez pe care i-l poţi face este un set de hăinuţe pentru cel mic sau jucării. Poţi şi să alegi un cadou practic care să vină în sprijinul viitoarei mămici, cum este un scaun auto. Dacă vrei să oferi ceva diferit, poţi alege obiecte personalizate cu numele bebeluşului, precum o linguriţă sau un album foto.

3. Cadouri pentru evenimente speciale

Fiecare om are momente când i se întâmplă ceva cu adevărat bun, momente care merită sărbătorite. O cerere în căsătorie, obţinerea permisului de conducere, vestea că un cuplu este în aşteptarea unui copil sunt noutăţi care, de obicei, aduc bucurie într-un grup. Dacă ai o prietenă într-una dintre aceste situaţii şi te gândeşti să îi cumperi un cadou în semn de felicitări, ai mai multe opţiuni. În cazul în care persoana în cauză este foarte fericită că urmează să se căsătorească, îi poţi cumpăra un cadou amuzant prin care să o anunţi că viaţa ei de femeie „liberă” s-a terminat.

Dacă sărbătoreşti că o femeie de care eşti apropiat tocmai a luat permisul auto, poţi, de asemenea, să îi faci un cadou haios, precum un sticker pentru maşină cu un mesaj autoironic. Dacă eşti în căutarea unui cadou pentru o femeie care tocmai a aflat că va deveni mamă, îi poţi oferi o şampanie pentru copii, semn că de acum nu va mai putea bea alcool, sau un tort în formă de biberon sau de scutec. Femeile îţi vor aprecia simţul umorului când nu exagerezi cu el şi când ai intenţii bune.

Sursă foto: https://www.shutterstock.com