Conventia Internationala de Tatuaje - 12-14 octombrie, la Turbohalle

Conventia internationala se inscrie printre cele mai interesante evenimente ale sezonului cu activitati dedicate artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-ului.  In decursul celor 3 zile, iti poti alege cel mai bun tatuator si un design care sa se potriveasca personalitatii tale, poti achizitiona accesorii si haine care sa puna in valoare ideea de body art, poti participa la concursuri sau poti fi pur si simplu vizitator. Evenimentul se adreseaza tututor celor lipsiti de inhibitii si idei preconcepute.

Pret intrare: 10 lei/zi; 20 lei/abonament

Programul poate fi consultat AICI.

Explore Dance Festival

A saptea editie a festivalului care promoveaza dansul contemporan si artele performative are loc pana pe 21 octombrie la WASP (Working Art Space & Production) - Strada Ion Minulescu, Nr. 67 - 93, Bucuresti.

In acest weekend puteti vedea spectacole din cadrul Romanian Contemporary Dance & Performance Platform - artisti, coregrafi si dansatori romani prezinta ultimele creatii.

Preturi: intre 10 si 20 lei/spectacol

Programul poate fi consultat AICI.

Romanian Trash Metal Fest - 13 octombrie

Romanian Thrash Metal Club anunta organizarea primei editii a ceea ce se doreste a fi un eveniment anual, Romanian Thrash Metal Fest, festival care incearca sa adune pe aceeasi scena, pe parcursul unei zile, public si trupe atat din undergroundul autohton, cat si din strainatate, toate legate muzical si afectiv thrash metalui si genurilor asociate.In acest moment sunt confirmate opt trupe participate la prima editie a Romanian Thrash Metal Fest, de asemenea in aceeasi zi si in aceeasi locatie primitoare, Club Fabrica din Bucuresti, se va desfasura o noua editie a tRock-ului, eveniment organizat in exclusivitate de Romanian Thrash Metal Club si ajuns deja la a patra editie, dupa ce a debutat in capitala in toamna anului trecut si a ajuns in 2012 la Cluj-Napoca si Iasi.

Detalii despre trupele participante, AICI.

Expozitie "In intuneric" la Muzeul Antipa - 1-30 octombrie 2012

Expozitia ”In intuneric” ofera publicului oportunitatea de a observa cateva dintre cele mai des intalnite animale care sunt active noaptea. Acestea sunt animale pe care, in viata cotidiana, nu le intalnim atat de des sau pe care, desi stim ca, uneori, locuiesc chiar in casele noastre, nu le putem surprinde cu usurinta, ci mai ales noaptea si, atunci, nu cu mare bucurie. Toate acestea, insa, nu le fac mai putin speciale, unele dintre ele jucand chiar un rol important in istoria omenirii.

Expozitia, asa cum reiese chiar din denumire, este prezentata in intuneric, o mana curenta conducand vizitatorii de la o piesa la urmatoarea. Piesele, insotite de explicatii audio, sunt mulaje supradimensionate ale animalelor, 11 la numar, care permit, asadar, perceperea detaliilor caracteristice fiecaruia dintre acestea.

Detalii despre program si preturi AICI.

Animest - pana pe 14 octombrie

Cea de-a saptea editie a festivalului international de animatie Animest isi traieste ultimele zile in acest weekend. Pe 12 octombrie, de la ora 23.00, puteti sa mergeti la Creepy Animation Night, iar in zilele urmatoare la proiectii din cadrul festivalului.

Programul, AICI.

Workshop l@ MNAC - 13 octombrie

Proiectul "WORKSHOP L@ MNAC" explica abc-ul procesului de creatie din industria media. Te ajuta sa treci de la teorie la practica.

Detalii complete si preturi AICI.

Exporom Auto Show si 4Tuning FEST - 12-14 octombrie

Automobile electrice, masini modificate, unele chiar unicat, dar si modele noi ale marcilor prezente pe piata din Romania vor putea fi admirate in week-end, la Complexul Exporom.

Pilotul de raliuri ajuns legenda in Romania, multiplu campion naţional, Titi Aur, va participa la cele doua manifestari alaturi de „Scoala mobila de conducere defensiva si Pilotaj”.

Timp de 3 zile, publicul amator si specialiştii sunt invitati sa asiste la un spectacol pe 4 roti, accesul fiind liber, iar transportul gratuit pentru vizitatorii care ajung la statia de metrou Republica.

Detalii si program, AICI.