În topul listei lucrurilor care fac fericită o femeie se află o îmbrăţişare spontană din partea partenerului. De asemenea, complimentele reprezintă o altă modalitate prin care femeilor le este adus zâmbetul pe buze, informează Daily Mail.

Printre alte lucruri care fac fericite femeile se numără primirea de flori şi cadouri, dar acestea sunt încântate şi când reuşesc să obţină un târg bun sau îşi cumpără un parfum nou sau o lenjerie sexy.

Un alt lucru care o poate face fericită este probarea unor haine care nu i se mai potriveau şi care redevin bune de purtat.

Brânza reprezintă un aliment îndrăgit de femei iar o ojă nouă poate face diferenţa în starea de spirit.

Un reprezentant al celor care au efectuat studiul consideră că pentru a face fericită o femeie nu îţi trebuie foarte mulţi bani.

Surprinzător, o baie acasă este privită cu mai mult drag de femei decât o zi petrecută la spa, iar citirea unei cărţi este o activitate mai bună decât privitul unei telenovele.

Dinţii curaţi reprezintă un alt lucru important în viaţa unei femei, mai important chiar şi decât prânzul în oraş cu prietenii sau observarea noii coafuri de către colegi.