Asta pentru ca Dave, tatal ei vitreg, i-a fost mereu alaturi, inca din copilarie. Barbatul s-a jucat cu papusile, i-a citit povesti inainte de culcare, s-a oferit sa fie antrenorul echipei de softball in care juca Kristin, a venit la fiecare turneu de karate la care a participat tanara si a sprijinit-o neconditionat de fiecare data.

Kristin a vrut sa-si arate recunostinta fata de Dave, asa ca i-a implinit un vis la care el renuntase de ani de zile, iar reactia barbatului a fost surprinsa intr-un clip publicat pe YouTube. 

In debutul videoclipului, Kristin povesteste cum tatal sau vitreg a visat dintotdeauna sa-si repare masina din tinerete, un Porsche 914, din anul 1973, dar in cele din urma a preferat sa cheltuiasca banii pe nunta cu mama lui Kristin, iar automobilul a ajuns sa fie vandut pe piese.

Tanara americanca a petrecut doi ani de zile incercand sa gaseasca acelasi model de masina, iar atunci cand l-a gasit, a trebuit sa strabata continentul dintr-un capat in celalalt pentru a ridica si repara automobilul pe care i l-a facut cadou lui Dave.

Reactia tatalui cand realizeaza ca masina este o surpriza pentru el este cu adevarat emotionanta.