FILM

Exodus: Gods and Kings
Regie: Ridley Scott
Distributie: Christian Bale, Joel Edgerton

Ridley Scott ne poarta in vremuri imemoriale, descriind in premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, in cautarea Pamantului Fagaduintei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale).Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o noua ecranizare, cu efecte speciale de ultima generatie. Locatiile de filmare au inclus un arid lant muntos din provincia spaniola Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar si deserturile din Maroc.

Dumb and Dumber To
Regie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Distributie: Jim Carrey, Jeff Daniels

Dupa 20 de ani, tantalul si gogomanul se intorc in Dumb and Dumber To, continuarea uneia dintre cele mai populare comedii in anii '90. In noua productie, Jim Carrey si Jeff Daniels vor putea fi vazuti in incercarea lor de a gasi un rinichi potrivit pentru transplantul de care are nevoie fiica nelegitima a lui Jeff Daniels.

Bucharest Christmas Market 2014 - Parcul Cismigiu

12 Dec ora 10:00 - 22:00
13 Dec ora 10:00 - 22:00
14 Dec ora 10:00 - 22:00

Bucharest Christmas Market 2014 - Parcul Cismigiu

Bucharest Christmas Market este targul oficial de Craciun al Primariei Municipiului Bucuresti, organizat prin creart, Centrul de Creatie, Arta si Traditie. Evenimentul se inscrie in circuitul targurilor de Craciun din Europa si isi propune sa devina un obiectiv turistic national si european in perioada Sarbatorilor.

Bucharest International Experimental Film Festival - BIEFF 2014

Bucharest International Experimental Film Festival - BIEFF 2014

Festivalul International de Film Experimental Bucuresti BIEFF celebreaza cea de-a 5-a editie prin inaugurarea unui parteneriat unic in Romania cu Berlinale Forum Expanded, ce va cuprinde proiectia speciala a 4 filme din selectia renumitului festival, din 2014.

Alaturi de aceasta premiera absoluta in tara noastra, BIEFF adauga inca o colaborare fara precedent in peisajul evenimentelor romanesti de film: parteneriatul cu celebrul International Film Festival Rotterdam, manifestare de referinta in incurajarea si promovarea inovatiei in cinema. Programul Rotterdam va aduce pe ecranele din Bucuresti filmele castigatoare ale Tiger Awards si marcheaza inca un pas in fructuoasa colaborare a BIEFF cu evenimentele majore din domeniul cinematografic din Tarile de Jos.

Competitia Internationala pleaca la drum intr-o forma revolutionara: intre 10-14 decembrie la Cinema Studio si Cinema Elvira Popescu, cele 33 filme din 18 tari selectate in acest an vor fi organizate pe cinci teme de maxim interes pentru directiile actuale din cinema: Alternative History, Family Ties, Recycled Cinema, In Search of a Soul si Urban Ghosts.

Balul Bobocilor 2014 UNArte - Club EDEN

13 Dec ora 22:00 - 05:00

Balul Bobocilor 2014 UNArte - Club EDEN

UNArte Bucuresti anunta zambind pe sub mustata ca a sosit momentul ACELA din an, cand ne reunim pentru a elibera geniul creator prin dans. Pe 13 decembrie, la Club Eden, punem muza de la muza si facem sa se intample un inspirational Bal al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti.

Pentru o seara de iarna, lasam pensulele, tabletele grafice, tiparele, daltele si aparatele de fotografiat acasa ca sa putem ridica mainile in aer pentru Boca 45, DJ si producator britanic de funky breakbeat cu state vechi in cluburile lumii. Seturile sale energizeaza si cel mai sceptic ascultator, servind de la pupitru preparate bogat asezonate cu ritmuri de hip-hop, disco, soul si funk din ampla sa colectie de viniluri.

O serie de mixuri de 45s au pictat in culori vii notorietatea artistului, dand nastere ”febrei Boca 45”, care va cuprinde Balul UNArte din acest an. Selecta participare a DJ-ului britanic va fi sustinuta de artistii locali Vlad Dobrescu si Giuser, responsabili de dans si buna-dispozitie.

Balul Bobocilor UNATC 2014 - Colectiv

12 Dec ora 22:00 - 06:00

Balul Bobocilor UNATC 2014 - Colectiv

Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” va invita la ”Balul UNATC”, o productie proprie de mare anvergura si amuzament, pe 12 decembrie la Club Colectiv.

Cu o distributie tanara si talentata, piesa va fi interpretata de voi toti, cu un rol indispensabil in distractia colectiva. Ringul de dans, scena de improvizatie, miscare si socializare, va fi energizat la cote maxime de ilustratia muzicala asigurata de Golan, colectiv local de armonii eclectio-electronice, alaturi de Amon, MoonSound si Snups X Bandesnaci. Crew-ul Golan propune o interpretare originala a muzicii electronice locale, ceva fi sustinuta printr-un ansamblu de instrumente live, scratch-uri fine si versuri mieroase.

Miscarea scenica este mult-asteptata si incurajata, asa ca va asteptam la Balul Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale”, pe 12 decembrie la Club Colectiv, sa facem spectacol!