Cel mai mare eveniment anual din lumea wrestlingului a ajuns la a 32-a editie. Iar show-ul din Dallas, Texas, va ramane in memoria fanilor pentru unul dintre cele mai nebune momente vazute pana acum in wrestling!

Shane McMahon, fiul sefului din WWE, s-a luptat cu Undertaker in Hell in a Cell, meci cu o miza uriasa pentru amandoi - daca Shane castiga, prelua controlul Raw-ului de la tatal sau iar Undertaker era la ultimul meci la Wrestlemania. Iar Shane a riscat totul, sarind si de pe cusca de 5 tone!

Undertaker a reusit in ultima clipa sa se dea la o parte si sa castige meciul, a 23-a victorie a "Fenomenului" la Wrestlemania! 

John Cena s-a intors dupa mai multe luni de pauza cauzate de o accidentare si l-a ajutat chiar pe cel cu care a fost de 2 ori in ring la Wrestlemania, The Rock 

Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori din NBA, Shaquille O'Neal, si-a facut debutul in ringul de wrestling. A intrat in Battle Royal-ul memorial Andre the Giant si a dat nas in nas cu Big Show pe care l-a provocat dupa meci

 

In main eventul pentru titlul WWE, Roman Reigns a reusit sa-l invinga pe Triple H si sa devina din nou campionul suprem in wrestling.

 Tot show-ul poate fi vazut pe WWE Network.