FILM

Guardians of The Galaxy
Regie: James Gunn
Distributie: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper

O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.

Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei. Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon fac parte din distributie.

Caravana Metropolis – Cinema in aer liber - Bucuresti

Primaria Sectorului 3 organizeaza in colaborare cu Metropolis Film cea de-a 3-a editie a evenimentului „Cinema in aer liber”. Evenimentul se va desfasura timp de sase saptamani in perioada 5 august-14 septembrie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza - Insula Pensionarilor (acces din str. Baba Novac), unde vor fi proiectate cele mai bune 12 filme europene si de autor ale momentului, precum si o selectie de filme clasice indragite si apreciate de publicul cinefil.

Caravana Metropolis

Deschiderea oficiala a cinematografului in aer liber va avea loc duminica, 3 august, de la ora 20.00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza - Insula Pensionarilor, cu un concert Bosquito, urmat de un spectacol in premiera al trupei de world music Imam Baildi. Trupa din Grecia vine cu un show de saxofon balcanic, trompeta, solo-uri de cimpoi si riff-uri de chitara.

In cadrul celei de-a 3-a editii a cinematografului in aer liber, publicul cinefil va putea viziona 24 de filme premiate sau nominalizate recent la festivaluri internationale de prestigiu, precum si proiectii clasice. Timp de sase saptamani, in fiecare seara de marti pana duminica, incepand cu ora 21.30, filmele vor fi proiectate utilizand cel mai performant echipament de proiectie in aer liber din Romania.

Program:

Saptamana 5-10 august

Marti, 5 august, 21:30 - Kon-Tiki
Miercuri, 6 august, 21:30 - The Godfather 1
Joi, 7 august, 21:30 - Puzzle Chinezesc
Vineri, 8 august, 21:30 - Adancul
Sambata, 9 august, 21:30 - Marea frumusete
Duminica, 10 august, 21:30 - Gladiatorul

Summer Well 2014 - Domeniul Stirbey

09 Aug ora 16:00 - 00:00
10 Aug ora 16:00 - 00:00

Summer Well 2014

Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth, Prides.

Ii veti vedea pe 9 si 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, la o noua editie Summer Well! Dupa editia sold-out de anul trecut, Summer Well se intoarce in al doilea weekend din august pentru doua zile de muzica, performance-uri si tehnologii noi.

DN1.1 #DANCE - DN1

08 Aug ora 22:00 - 08:00
09 Aug ora 22:00 - 08:00

DN1.1 #DANCE - DN1

Slow driving is safe driving. Just follow the road and meet us @ DN1.1 #DANCE

Pornim usurel nu e mult de mers, ci mult "de dansat". Stim ca va plac locatiile inedite, prin urmare DN1 este drumul ce duce catre doua nopti ale lunii august, pe care noi le pregatim pentru dansatorul din tine.

Pe 8 si 9 august ne adunam iarasi in aer liber si facem ceea ce ne place cel mai mult: DANSAM!

ARTmania Festival Sibiu 2014

Cea de-a IX-a editie ARTmania Festival va avea loc in perioada 4-10 august 2014, concertele principale desfasurandu-se in weekend, dupa urmatoarea structura: Scena Principala va fi construita in interiorul Complexului Balanta sub numele de „ARTmania Vampires’ Den“, in timp ce scena din Piata Mare va gazdui concerte cu acces liber pentru publicul general.

ARTmania Festival Sibiu 2014

Curtea interioara a Palatului Brukenthal din Piata Mare si Curtea Casei Altemberger a Muzeului de Istorie vor gazdui concerte cu acces special.

Cea mai mare bataie cu apa: Concert Nicole Cherry, Lidia Buble, DeMoga Music - Parcul Tineretului

10 Aug ora 15:00 - 20:00

Cea mai mare bataie cu apa

Cand spui bataie cu apa, spui ProFM! De trei ani ne distram in cel mai cool mod! Ne-am stropit la Brasov, Arad, Constanta si Bucuresti, iar anul acesta planuim sa facem din marea bataie cu apa, cea mai mare bataie cu apa din Romania.

Jazz’n Foisor - A doua editie - Parcul Herastrau

10 Aug ora 18:30 - 21:30

Jazz’n Foisor

"Jazz’n Foisor”, cea de a doua editie, se va desfasura in luna august in trei parcuri din Bucuresti: Herastrau, Cismigiu si Kiseleff. Foisoarele din cele trei parcuri mentionate vor gazdui cate un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 si 24 august sunteti invitati la o seara de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadir.