Și, dacă vrei să îl surprinzi pe el cu un cadou inspirat, venim cu câteva idei. Desigur, tu îl cunoști cel mai bine pe cel de lângă tine, dar, aceste recomandări sunt orientative și pot fi adaptate personalității celui care îți este partener: 

Haine și încălțăminte

Nu trebuie să ai lângă tine un trendsetter, ca să se bucure sincer atunci când primește haine și încălțăminte. Dacă vrei să îi schimbi stilul, renunță la acest gând și nu încerca să îi impui ceea ce tu ai prefera ca el să poarte. Oricum, incaltamintea pentru barbati, cat si piesele vestimentare le vei gasi intr-o gama foarte larga, asa ca vei avea de unde alege. Mizeaza pe calitate, incearca sa le achizitionezi dintr-un outlet, la reducere, pentru ca acestea să constituie doar o parte din surpriză. Ține cont dacă partenerul a trecut în ultima perioadă prin schimbări, cum ar fi punerea câtorva kilograme în plus sau, dimpotrivă, pierderea în greutate. În acest sens, ai grijă să îi iei mărimea potrivită, chiar dacă e vorba de ținute lejere, de vară. 

O cină romantică

Chiar dacă nu e la ultimul etaj de la Burj Khalifa, ci la o terasă din centrul vechi al orașului, o cină romantică va fi apreciată și vă va scoate din rutină. Și pentru că e ziua lui, nu uita de tort sau măcar de desertul lui preferat. Și pentru că e vorba de o cină, poți să optezi pentru o ținută elegantă și un parfum subtil. Până la urmă, cina e doar un pretext pentru a petrece o seară altfel în doi, răsfățându-vă și bucurându-vă astfel de momente plăcute. 

Cărți

Poate că nu e ca protagonistul din „You”, să știe replici pe din afară din volumele marilor clasici, însă, dacă îi place să citească, cumpără-i câteva volume despre care intuiești că i-ar face plăcere să le lectureze. Dacă ai lângă tine un romantic incurabil, mizează pe poezii. S-ar putea să îi placă să citească și cărți de la care s-au inspirat regizorii în a crea filme. Așadar, s-ar putea ca titluri ca „Fata din tren” sau „Anne de la Green Gables” să îi trezească apetitul pentru lectură.  

Un set de lux pentru bărbierit

Dacă frecventează barber shop-urile, un set de lux pentru bărbierit reprezintă un obiect după care tânjea, efectiv. E un dar care îmbină utilul cu plăcutul și care denotă rafinament. În fond, câți bărbați se pot mândri cu un aparat de ras clasic, un pămătuf din păr de bursuc și un bol pentru apă? Și dacă vrei ca surpriza să fie una totală, îi poți lua și o pastă de ras bio, o ceară pentru barbă, dacă e cazul  și o loțiune tonică pentru ten. 

Nu lăsa ca ziua lui naștere să devină una oarecare, ci marchează acest eveniment printr-o surpriză. Până la urmă, este esențial să le arătăm celor pe care-i iubim că îi apreciem și că răsfățul lor e, până la urmă, o dovadă de dragoste. 

Sursa foto: pexels.com