1. Ai o singura mare dragoste. Poate fi adevarat pentru unii, dar nu este o regula. Foarte multi oameni trec prin mai multe relatii, inainte de a-si gasi un partener stabil pentru toata viata.

2. O relatie buna nu are nevoie de sex. Sexul este o parte esentiala din viata de cuplu si din intimitatea unui cuplu. Asta nu inseamna ca trebuie sa te grabesti in a face pasul acesta, dar in evaluarea relatiei trebuie sa ai in vedere si compatibilitatea sexuala.

3. Numai ciudatii se folosesc retelele sociale pentru a cunoaste potentiali parteneri. Pe retelele de socialoizare poti cunoaste multi oameni intersanti. Uneori sunt la fel de interesanti si in viata reala, alteori nu, insa este un risc ce trebuie luat in calcul.

4. Toti barbatii buni sunt luati. Este o scuza neconvingatoare. Este ok sa fii singura, dar daca vrei sa fii intr-o relatie nu pleca de la premisa ca nu exista un barbat bun si pentru tine. Poate nu ai cautat unde trebuie sau poate inca nu a aparut, dar nu renunta.

5. Dragostea adevarata invinge orice obstacol. Asa se intampla in telenovele, insa din pacate uneori dragostea este invinsa de rutina, de neintelegeri, de frustrari si de alte lucruri care par maruntem dar care nu sunt.

6. Copiii pot salva o relatie. Este nedrept sa aduci pe lume un copil ca sa iti salvezi relatia. Un copil trebuie sa fie o incununare a unei relatii frumoase, nu o incercare disperata de a rezolva probleme.

7. Casnicia este implinirea unei vieti. Poate era valabil pentru bunicile noastre, insa in prezent femeile isi pot gasi implinirea si in cariera, nu numai in familie. Este, de fapt, o alegere personala, pe care fiecare femeie o poate face in functie de personalitatea sa si in functie de ce isi doreste in viata.