GHOSTING
Toată lumea a auzit de ghosting. Atunci când te vezi cu cineva, v-ați văzut de câteva ori, ba tu chiar crezi că ai putea fi într-o relație, însă persoana cealaltă dispare de pe fața pământului și nu mai știi nimic de ea. Ok, asta e o soluție foarte lașă, că și dacă nu merge, spune-i omului ce îți trece prin cap și desparte-te măcar printr-un Whatsapp.

ZOMBIE-ING
Urmează perioadei de după ghosting. După ce o persoană te-a ignorat complet o lună, două, trei, se întoarce în viața ta ca și cum nu s-a întâmplat nimic: “Hei, ce mai faci???”. Nope. Ignoră total mesajele, dacă a făcut-o o dată, o s-o facă și a doua oară.

HAUNTING
Ăsta e procesul prin care nu îi mai răspunzi persoanei respective, nu mai vorbești cu ea, dar continui să îi vezi story-urile de pe Insta, să îi dai câte un LIKE, un comment. Asta e fantoma care s-a întors să te bântuie. Ce prostie!

Intalniri online

BENCHING
Asta e simplă. Când ești pe banca de rezerve. Acum flirtează cu tine, acum se plânge de colegul ăla simpatic care nu îi dă atenție, acum vine cu o sticlă de vin la tine, acum nu mai dă semne cu zilele.

BREADCRUMBING
Seamănă cu benching-ul, doar că e dozată mai bine. Îți dă câte un pic, câte o poză simpatică, un flirt, un Snapchat din când în când, dar nu se întâmplă nimic niciodată, nu își asumă o relație, e doar o distracție, să fie cineva acolo.

Intalniri online

STASHING
Te-ai întâlnit vreodată cu cineva în mod constant, v-ați scris zilnic, vă vedeți des, faceți fel și fel de lucruri împreună, dar niciodată nu te-a prezentat familiei sau prietenilor? E ca și cum te ascunde, tu nu exiști în viața socială a celuilalt. Nu e deloc drăguț.

CURVING
Ah, asta e dureroasă. E opusul lui ghosting. Îți răspunde mereu la mesaje, dar o face într-un fel în care îți și arată că nu e interesată de tine. Fix asta te ține blocat în treaba asta, că îți răspunde mereu, dar dacă o face cu un cool, lol, like, haha sau vreun emoticon, e clar, you got curved.

THE SLOW FADE
Când crezi că totul e grozav, începe să dispară ușor-ușor. Ba nu mai are timp, ba nu e niciodată disponibilă, ba răspunde la câteva ore, apoi zile. Se ajunge la ghosting, dar treptat, cât să te pregătească. Fugi!!!