Urban Riders Summer Vibes 2k15 - Gojira & Planet H (6-7 iunie)

Urban Riders revine cu a doua editie - Summer Vibes 2k15, cu diferite competitii ale sporturilor extreme si concerte ale unor artisti care se incadreaza perfect in cultura urbana a capitalei.

Festivalul acesta de cultura urbana va avea loc in perioada 6-7 iunie, in SkatePark Herastrau, iar preturile biletelor variaza intre 15 si 35 de lei, in functie de perioada cumpararii si categoria aleasa.

 

Femei pe Matasari 2015

Incredere, schimbare, dezvoltare.Libera si creativa exprimare. Muzica, teatru, moda. Proiecte inedite, ONG-uri, artizani si autori, femei curajoase, artisti si artiste, prieteni si sustinatori, design si culoare. Petreceri. Mii de vizitatori. #1 strada - Matasari. #3 zile - 5,6,7 iunie 2015 #5 ani!

 

B-FIT in the Street 2015 - Festivalul International de Teatru de Strada (4-7 iunie)

Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti a ajuns la editia cu numarul VII si se va desfasura in perioada 4-7 iunie, inundand strazile cu piese de teatru. Printre trupele participante

la aceasta editie se numara Meraviglia (Italia), Malaya (Olanda), Flamingo Creatures (Franta) si Santa Cruz Carnival Group (Spania). Accesul la spectacolele de teatru din cadrul acestui festival este gratuit, iar ca locatii pentru aceste reprezentatii vor deservi Piata Universitatii, Piata Roma, Piata Sfantul Anton si Carada/Lipscani.

 

Rooftop Cinema - Summer (4 iunie - 25 iunie)

La DESCHIS Gastrobar ne asteapta o calatorie cu filme la inaltime, in fiecare joi, in perioada 4 iunie - 25 iunie. Temele abordate in cadrul Rooftop Cinema - Summer sunt "Summer", "Best of Filmul de Piatra", "Drinks" si "Festivals around the world". Fie ca vreti sa vedeti o selectie de filme scurte pentru a da startul verii, filmele premiate la Filmul de Piatra din 2014 sau spoturile de prezentare a festivalurilor din intreaga lume pentru a va hotari cu privire la urmatoarea vacanta, DESCHIS Gastrobar este locul perfect. Programul complet il puteti vedea aici.