i-Road de la Toyota merge pe sosea cu gratia unui patinator. Un triciclu electric la care vireaza doar roata din spate, ca sa fie usor de parcat si manevrat, chiar si pe strazi inguste sau foarte aglomerate. E, fara indoiala, unul dintre cele mai spectaculoase autovehicule din ultimul an.

Reprezentant Toyota: "Chiar si atunci cand virezi brusc, vehiculul compenseaza si ramane drept, asa ca nu se va rasturna ca o motocicleta."

Si daca tot a venit vorba despre compensare, iata un gadget bun pentru imagini clare si "drepte". Vorbim despre un stabilizator de imagine pentru camerele foto profesionale. Chiar si daca filmati in timp ce alergati, video-ul ramane clar ca si cum ati fi stat pe loc, de fapt.

In functie de cat de serios vrei sa devii cu filmatul cu ajutorul unui DSLR, poti sa incepi sa folosesti sisteme mult mai sofisticate, un gymball, adica un sistem de stabilizare de la FreeFly. Gadgetul se numeste Movi, preia toate socurile si le stabilizeaza, astfel incat imaginile pe care le obtii in final sa fie cu adevarat cinematice.

Iar daca alergati cu camera pentru cele mai bune imagini, nu strica sa aflati cate calorii ati ars si ce distanta ati parcurs, cu ajutorul bratarii de fitness de la Garmin. Gadgetul arata pasii, cat de aproape e de scop, distanta parcursa, numarul de calorii arse, ora si pulsul. Pulsul e luat in timp real. Diferenta de concurenta rezista cu un singur set de baterii aproape doi ani. Este un mare pas inainte fata de celelalte modele care exista acum pe piata si rezista cel mult o saptamana.

 

CITESTE tot articolul aici pe incont.ro