FILM

The Penguins of Madagascar
Regie: Simon J. Smith,Eric Darnell
Distributie: John Malkovich, Benedict Cumberbatch

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico si Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete si specialisti in complicata arta a deghizarii, amuzantii si misteriosii pinguini sunt profesionisti ai spionajului global, iar de aceasta data trebuie sa faca echipa cu North Wind, o organizatie secreta condusa de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatite malefice, gata sa subjuge lume intreaga.

Horrible Bosses 2
Regie: Sean Anders
Distributie: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis

Cei trei angajati continua aventurile si vor sa inceapa o afacere pe cont propriu in Horrible Bosses 2, insa lucrurile nu sunt atat de usoare. Filmul se va lansa in cinematografe incepand cu 26 noiembrie 2014. Din distributie fac parte Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz, Jennifer Aniston, Jason Sudeikis.

The Best of Me
Regie: Michael Hoffman
Distributie: Michelle Monaghan,James Marsden

Amanda si Dawson au fost indragostiti in perioada liceului, dar s-au despartit si au pornit pe drumuri separate in viata. Atunci cand revin in localitatea de bastina pentru a participa la o inmormantare, flacara pasiunii se reaprinde intre ei, fiind fortati sa se confrunte cu alegerile gresite pe care le-au facut in trecut si sperand ca un viitor impreuna nu reprezinta o utopie.

PARTY

The Fresh - Chinese Man Live - Colectiv

28 Noi ora 22:00 - 06:00

The Fresh - Chinese Man Live - Colectiv

Chinese Man vor fi prezenti la Bucuresti pe 28 Noiembrie in formula completa, cu un live-act memorabil intr-un un eveniment organizat de echipa The Fresh in cadrul clubului Colectiv.

Francezii Chinese Man sunt iubitori de muzica cu o abordare ampla a turntablism-ului si o inclinatie pentru sample-uri obscure si beat-uri nostalgie. Cu efecte vizuale si vocalism pe deasupra ritmurilor versatile pregatiti-va de o seara in care picioarele incep sa se miste necontrolat.

Ora de incepere este 22:00 iar in deschiderea evenimentului vin sa incalzeasca peretii Colectivului DJ Sauce si Amon.

Bucharest Christmas Market 2014 - Parcul Cismigiu

29 Noi ora 10:00 - 22:00
30 Noi ora 10:00 - 22:00
01 Dec ora 10:00 - 22:00
02 Dec ora 10:00 - 22:00
03 Dec ora 10:00 - 22:00

Bucharest Christmas Market 2014 - Parcul Cismigiu

Bucharest Christmas Market este targul oficial de Craciun al Primariei Municipiului Bucuresti, organizat prin creart, Centrul de Creatie, Arta si Traditie. Evenimentul se inscrie in circuitul targurilor de Craciun din Europa si isi propune sa devina un obiectiv turistic national si european in perioada Sarbatorilor.

Unofficial - Ken Fan, Charlie Boy, Boola - Studio Martin

28 Noi ora 23:00 - 06:00

Unofficial - Ken Fan, Charlie Boy, Boola - Studio Martin

Underground-ul romanesc respira inca influentele Ibizei. N-o spunem noi, o spun anii in care artistii romani ocupau constant pupitrul DC10 la legendarele afterparty-uri. Și nu mai este pentru nimeni un lucru exotic ca undeground-ul ibizean isi hraneste adeptii cu influentele house & techno romanesti. N-o spunem noi, o spun dancefloor-urile din Ibiza umplute pana la refuz de DJii romani crescuti sub vibe-ul a:rpia:r.

Vineri 28 noiembrie descoperim la Studio Martin cele mai ascunse legaturi intre Ibiza si Bucuresti cu 3 artisti diferiti prin sound dar potriviti intr-un flow ce ne va impinge cu siguranta catre rasarit

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

November to Dismember Metal Fest 2014 - Fusion Arena

28 Noi ora 20:00 - 03:00
29 Noi ora 20:00 - 03:00
30 Noi ora 20:00 - 03:00

November to Dismember Metal Fest 2014 - Fusion Arena

November to Dismember Metal Fest prezinta in 2014 trei zile de metal extrem si divers, un total de treizeci si trei de trupe din saisprezece tari, sapte trupe headliner, din care patru in premiera in Romania, intr-o locatie de peste 2000 de metri patrati, aceeasi ca si in anul precedent, FUSION ARENA.

PYOGENESIS (alternative / gothic / metal - Germany)

ASPHYX (old school death metal - Holland)

MORGOTH (old school death metal - Germany)

TANKARD (cold beers & thrash metal - Germany)

SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH (old school death n roll - Austria)

ESOTERIC (doom metal masters - UK)

LIQUID GRAVEYARD (death metal - UK / Spain)

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Robosonic, Victor Stancov, Charlie Boy, Mad Zez - Colectiv

29 Noi ora 21:00 - 00:00

Robosonic, Victor Stancov, Charlie Boy, Mad Zez - Colectiv

Pregateste-te sa inchei toamna cu o doza buna de deep house nemtesc! Renumita pentru muzica electronica, scena din Berlin se deschide pentru o seara in club Colectiv, sambata, 29 noiembrie, avandu-i ca headlineri pe cei 2 artisti care compun duo-ul berlinez Robosonic.

In incinta unei foste fabrici de tenisi, clubul Colectiv pregateste o noapte eclectica in care sa-ti amintesti de cele mai bune nopti de dans din Bucuresti, impreuna cu prietenii care au experimentat pe noptile lor albe ce inseamna adevaratul party scene bucurestean. Și cum nimic nu e intamplator, incalta cei mai cool sneakersi ca sa fii sigur ca te tin bateriile pana dimineata!