Indianul Balwinder Sahni, stabilit in Dubai, a platit echivalentul a 9 milioane de dolari pentru placuta de inmatriculare ce are o singura cifra: 5.

Omul de afaceri de pe piata de imobiliare a montat placuta pe doua din cele 6 limuzinele Rolls Royce pe care le detine. El mai are si alte 2 masini de lux. Culmea, aceasta este mai ieftina decat suma platita de el pentru numar! Nu este prima data cand participa la o astfel de licitatie - anul trecut a platit 6.7 milioane de dolari pentru o placuta cu numarul 9.

El a acordat un interviu pentru CNN in care le-a raspuns celor care l-au acuzat ca iroseste banii: "Este dificil, oamenii comenteaza afara sa stie ce fel de persoana sunt" spune Sahni, cel care se descrie ca fiind "un barbat simplu". Sahni spune ca sumele platite fac un favor comunitatii, urmand ca o parte sa fie donati si o alta parte vor ajuta la imbunatatirea infrastructurii orasului.

Insa suma nu este totusi atat de mare - era dispusa sa plateasca 100 de milioane dirhami (aprox 24 milioane de euro) pentru a putea folosi numarul.

Cine este barbatul care a cheltuit milioane de dolari pe numerele de la masina! Ce bijuterii are in garaj