FILM

The Boy Next Door
Regie: Rob Cohen
Distributie: Jennifer Lopez, Kristin Chenoweth, Ryan Guzman

In filmul The Boy Next Door, Jennifer Lopez este o sotie care traieste intr-o casnicie anosta, fara dragoste. Cand un student Noah (Ryan Guzman) se muta langa ea, frecventeaza liceul la care ea preda si incepe sa ii ofere atentie, aceasta incepe o aventura cu el. Insa, femeia decide sa incheie aventura, dar studentul nu este gata sa renunte asa usor.

The Imitation Game
Regie: Morten Tyldum
Distributie: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode

In The Imitation Game, Benedict Cumberbatch este Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental in deznodamantul celui de-Al Doilea Razboi Mondial dupa ce sparge codul Enigma, reusita ce permite Aliatilor sa afle planurile de razboi naziste. Intr-una dintre cele mai dureroase rasturnari de imagine ale istoriei, in 1952 lui Turing ii va fi intentat proces pentru vina de a fi homosexual, o nedreptate cu bataie lunga pentru restul vietii sale.Presa sustine deja ca rolul ii poate aduce o nominalizare la Oscar lui Benedict Cumberbatch.

Wild Card/Joc periculos
Regie: Simon West
Distributie: Jason Statham, Sofia Vergara

Wild Card este noul film in care joaca Jason Statham. Fost soldat si mercenar, Nick (Jason Statham) isi castiga banii pe care si-i pierde apoi jucand la jocuri de noroc, la carti, sau la pariuri asigurand protectie cui i-o cere. Cand o fata batuta ii cere ajutorul, Nick va intra intr-o serie de incurcaturi care ii vor aduce aminte ca cele invatate ca soldat nu se uita niciodata... Din distriburie face parte si Sofia Vergara

The Wedding Ringer
Regie:Jeremy Garelick
Distributie: Kevin Hart, Josh Gad

Doug e un barbat tare simpat si dragut. Doar ca din cauza timiditatii sale legendare, Doug are si o imensa problema: in doua saptamani se casatoreste cu femeia visurilor sale si nu are niciun prieten apropiat care sa-i fie cavaler de onoare! Din intamplare afla de compania Best Man, Inc., care furnizeaza cavaleri de onoare pentru tinerii insuratei ca Doug. Ce nu stie dolofanul mire este ca atunci cand bate palma cu Jimmy Callahan (Kevin Hart), directorul Best Man, va primi o nunta imposibil de uitat...

CONCERT

Timpuri Noi, Partizan - Hard Rock Cafe

Joi ora 21:30 - 00:30

Timpuri Noi, Partizan - Hard Rock Cafe

TIMPURI NOI si PARTIZAN vor face impreuna un spectacol retrospectiv de la infiintarea TIMPURI NOI si pana in prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor '80, '90 si 2000. Cele doua trupe vor performa impreuna in cazul calupurilor comune din anii '80 si '90, dar vor exista si momente individuale din repertoriul actual. Celor trei le se alatura Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Barbulescu si Alex Vascan. Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!

Cirque du Soleil - Quidam - Romexpo

30 Ian ora 20:00 - 22:00
31 Ian ora 20:00 - 22:00
01 Feb ora 13:00 - 15:00
01 Feb ora 17:00 - 19:00

Cirque du Soleil - Quidam - Romexpo

Cirque du Soleil aduce Quidam la Bucuresti, de pe 29 ianuarie 2015 pana pe 1 februarie 2015, in 5 reprezentatii extraordinare.

Mahony's b-day bash - dOP - KRISTAL GLAM CLUB

31 Ian ora 23:00 - 06:00

Mahony's b-day bash - dOP - KRISTAL GLAM CLUB

Producatorii din spatele imnurilor house “Just a Man", “Genius of the Crowd” si "Closer" trio-ul parizian dOP si-a vazut, de-a lungul timpului, visul implinindu-se si a reusit, totodata, sa inregistreze vanzari record ale albumelor. Cei trei baieti si-au petrecut ultimul an migrand intre cele mai tari cluburi din lume – din Fabric in Le Rex, din Pacha in Amnesia si Ushuaia – si au adus un sound nou, release-uri care au spulberat pur si simplu topurile muzicale.

Damien, Clement si Jaw revin la Kristal Glam Club sambata 31 ianuarie - cei trei membrii dOP ne vor energiza cu muzica lor eclectica, intotdeauna surprinzatoare, cu un live fara pereche si cu prezenta lor atat de distractiva. Acum, repetati: “Voulez-vous danser toute la nuit?”

Rotting Christ - Metalhead Awards - Colectiv

31 Ian ora 18:00 - 23:00

Rotting Christ - Metalhead Awards - Colectiv

Pe 31 ianuarie in Colectiv, METALHEAD va premia cele mai bune realizari muzicale ale anului care tocmai a trecut in cadrul galei METALHEAD Awards ! Invitatii speciali ai serii sunt grecii de la Rotting Christ, trupa ce va fi premiata pentru piesa "Cine Iubeste si lasa" un tribut adus celei mai mari cantarete romance, Maria Tanase.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.