Un clip scandalos in care un caine ciobanesc german este fortat sa intre intr-o apa cu toate ca este evidenta friica lui a fost publicat de catre cei de la TMZ. Clipul prezinta imagini de la filmarile unei scene pentru filmul "A Dog's Purpose" si a provocat furia fanilor, dar si a actorilor de la Hollywood.

Dennis Quaid, personaj principal in acest film, a fost atat de suparat de incident inca a lucrat alaturi de PETA pentru boicotarea filmului care urmeaza sa fie lansat in cinematografe. De asemenea, fanii i-au acordat nota 1 pe site-ul Imdb in semn de protest pentru cruzimea impotriva cainilor.

Cainele din clip, pe numele sale Hercule, a avut "mai multe zile de repetitii cu apa pentru a fi confortabil cu cascadoriile" au spus cei de la Amblin Entertainment. Compania a adaugat ca "in ziua in care trebuia sa filmam, Hercule nu a vrut sa faca acea cascadorie vazuta in imagini astfel ca echipa de productie nu a mai filmat atunci". Conform acestora, directorul filmului a stopat filmarile temporar iar cand au fost reluate Hercule a sarit in apa de bunavoie, nu a fost aruncat.

Imaginile sunt insa tulburatoare iar reactia actorului Dennis Quaid pune un semn de intrebare in ceea ce priveste filmul.