Concert We have Band in Club Control - 23 noiembrie, ora 22:00

Dupa ce a adaugat Bucurestiul la turneul de promovare a primului album, in 2010, in Control, formatia britanica We Have Band revine in Romania, de data aceasta cu ocazia lansarii celui de-al doilea LP, "Ternion". Cu influente declarate de la ESG, Animal Collective, The Rapture, Joy Division si Talking Heads, We Have Band propun un sunet format dintr-un amalgam de origini – trecand prin traditia punk-ului englezesc, impregnat in anii 80 de motive dance si disco, adaugand apoi o sensibilitate pop unor melodii foarte catchy, ce creeaza impreuna o atmosfera dramatica.

Jan Akkerman in concert la Hard Rock Cafe - 23 noiembrie

Primul concert din seria Guitar Masters de la Hard Rock Cafe il aduce pe cunoscutul chitarist Jan Akkerman. Detalii AICI.

Proiectie "O luna in Thailanda" la Cinemateca Union - 24 noiembrie, ora 19:00

Sambata, 24 noiembrie, incepand cu ora 19:00, Cinemateca Union gazduieste o proiectie speciala a filmului "O luna in Thailanda", urmata de o discutie cu o parte dintre realizatorii sai: producatoarea Ada Solomon, actrita Ioana Anastasia Anton, monteurul Alexandru Radu si designerii de sunet Filip Muresan si Vlad Voinescu.

SweetFest - 23-25 Noiembrie la Hanul lui Manuc

Editia de iarna a targului ii asteapta pe vizitatori cu o varietate
deosebita de dulciuri de la praline belgiene, prajituri de casa, prajituri maramuresene, specialitati international, ciocolata cu condimente, briose delicioase, clatite, pana la miere de albine si cozonac cu nuci, cat si cu ceai , vin fiert cu scortisoara, zeci de sortimente de cafea prajita si macinata pe loc sucuri si esente naturale.

Alte evenimente din acest weekend puteti citi AICI.