Publicitate imensă și bani cu nemiluita pentru lupta de revenire în UFC a lui Conor McGregor. Irlandezul va încasa o primă de 5 milioane de dolari pentru a lupta cu Dustin Poirier la doar câteva luni de la retragerea din MMA. Cei doi vor încrucișa mănușile la 24 ianuarie 2021, pe arena Etihad din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, într-o partidă-revanșă pentru confruntarea din 2014.

Înainte de a reveni în ring, Conor McGregor a făcut câteva achiziții surprinzătoare, printre care se numără un ceas rar, bătut în diamante, din aur alb. Conform The Sun US, McGregor e atașat de brandul Jacob&Co, de unde a achiziționat două piese rare și extrem de costisitoare. 

Cel care a atras privirile tuturor este modelul Rasputin Tourbillon, acoperit în întregime cu diamante. Însă până și pietrele prețioase trec neobservate datorită unui artificiu, rar pentru un ceas, realizat de designeri: o scenă de sex între o femeie și un bărbat.

Conform sursei citate, ceasul costă 2 milioane de dolari și a fost realizat în câteva zeci de exemplare, pentru cei mai bogați oameni ai lumii.

Însă, puțini oameni l-ar purta tocmai pentru detaliul care ar putea fi considerat indecent. Nici măcar McGregor nu s-a afișat public cu noua lui achiziție.

Luptătorul MMA și-a mai adăugat în colecție și modelul Astronomia Tourbillon Baguette, care costă în jur de un milion de dolari. 

Acesta este modelul pe care îl poartă în aceste zile, înaintea partidei cu Dustin Poirier. McGregor, care în prezent e în Abu Dhabi, și-a comandat și un Bentley nou.

Fotografii: Getty Images/@thenotoriousmma

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”