Cu doar câteva zile înainte de meciul-revanșă cu Dustin Poirier, irlandezul Conor McGregor trebuie să dea piept cu fantomele trecutului. O femeie care susține că a fost violată de sportiv în decembrie 2018 a deschis un proces în instanță la începutul acestei săptămâni. Presupusa victimă, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a dezvăluit că a fost abordată de luptător după ce au flirtat pe Instagram.

Mai mult, ei se cunoșteau din trecut, fiindcă au crescut în aceeași zonă și „au socializat în aceleași cercuri largi”, se arată în documentele depuse la dosar, citate de The New York Times.

Femeia spune că a fost violată într-o cameră de hotel din Dublin, unde a ajuns împreună cu o prietenă, la invitația pugilistului. Victima a dezvăluit că a încercat să se împotrivească, însă a fost luată de gât și împiedicată să se apere.

Violul a fost raportat o lună mai târziu, la insistențele mamei ei. Poliția a deschis o anchetă, însă anchetatorii nu au început urmărirea penală pe numele sportivului.

Reacția lui Conor McGregor

Într-un comunicat transmis revistei People, purtătorul de cuvânt al sportivului, Karen Kessler, a declarat că McGregor respinge categoric aceste acuzații.

După o investigație completă efectuată de Gardai (Poliția națională din Irlanda), care, pe lângă interviurile reclamantei, a inclus intervievarea a numeroase surse, obținerea declarațiilor martorilor, examinarea înregistrărilor cu circuit închis și cooperarea lui Conor McGregor, aceste acuzații au fost respinse categoric. Reclamanta știe că faptele contrazic afirmațiile din acest proces. Domnul McGregor va contesta orice pretenții și este încrezător că justiția va triumfa”, a spus aceasta.

Femeia care îl acuză pe McGregor de viol a solicitat în instanță daune de până la 2,13 milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici