De cele mai multe ori, fiecare dintre noi nu se simte deloc confortabil cand apare aceasta intrebare intr-o noua relatie: "Cu cate persoane te-ai culcat inaintea mea?". Acest lucru este valabil si pentru barbati, si pentru femei.

Se pare ca exista insa un raspuns perfect la aceasta intrebare conform unui nou studiu: 10! Acesta ar fi raspunsul care incanta cel mai mult atat barbatii, cat si femeile. Peste 1000 de oameni au luat parte la un sondaj pus la cale de site-ul IllicitEncounters.com.

Intre 8-12 a fost cel mai popular raspuns, ales de 38% dintre femei si 37% dintre barbati. Rezultatul arata ca un numar mai mare de atat creaza perceptia unei persoane prea aventuriere. In schimb, un numar mai mic creaza impresia de persoana neexperimentata.

Barbatii, mai ales, sunt tematori cand femeile au un scor mai mare de 10. Iar un numar peste 20 ii face sa renunte! O alta intrebare a fost daca persoanele vor sa stie adevarul despre numarul de parteneri cu care s-a culcat persoana de langa. 35% dintre femei au spus ca vor sa stie, in timp ce doar 30% dintre barbati au raspuns afirmativ.