Un barbat de 79 de ani, Chris Culleton, spune ca s-a culcat cu 2.084 de femei in viata sa, marea majoritate in perioada in care lucra ca promotor muzical in Cheshire. A decis sa renunte insa la .. romantism pentru ca "femeile sunt o belea prea mare".

Poreclit "Longford Lover", Culleton spune: "Am avut o reputatie de Don Juan pentru ca mereu ajungeam tarziu acasa dupa ce ieseam cu o fata". Reputatia i-a adus si probleme - a fost urmarit de sotul unei foste iubite.

"Era o femeie care ma urmarea peste tot si apoi sotul ei a venit la usa mea. Din fericire, un prieten era in vizita si i-a spus ca m-am mutat in Irlanda" povesteste Chris. El mai spune ca a refuzat slujbe la Rolling Stones si Radio Caroline din cauza iubirii. S-a casatorit pana la urma si are 2 baieti, insa mama acestora i-a "rupt inima". Pana la urma, a continuat aventurile pana la 77 de ani!

Cu ce se ocupa acest barbat care spune ca s-a culcat cu peste 2.000 de femei

Culleton a tinut mai multe jurnale in care si-a notat fiecare aventura pe care a avut-o ceea ce l-a ajutat sa numere exact femeile cu care s-a culcat: 2.048!