1. Zgarcitul – Este cel mai rău dintre toţi. Foloseşte calculatorul pentru a fi sigur că nota de plată de la restaurant a fost împărţită în mod egal şi este preocupat să ştie cine a băut mai mult. Dacă cunoaşteţi pe cineva care se comportă astfel, avertizaţi-l că-l paşte singurătatea. 

2. Neingrijitul – Nu este vorba că face combinaţii vestimentare dezastruoase, ci de faptul că nu acordă nici o importanţă felului cum arată. 

3. Prost-crescutul - Întră pe uşă înaintea ei sau activează alarma automobilului înainte ca iubita să fi apucat să coboare. 

4. Hartuitorul – Are tot timpul tendinţa să îmbrăţişeze şi să atingă persoana de lângă el. 

5. Mototolul – De-abia se hotărăşte să-şi invite iubita în oraş, de-abia îi atinge degetele mâinii şi se desparte de ea dându-i un sărut delicat pe obraz, chiar dacă este pentru a 10-a oară când ies împreună. 

6. Libidinosul – Când face cunoştinţă cu o femeie, nu se uită niciodată în ochii ei, ci privirea îi este fixată în decolteul ei.
33 de greseli majore de evitat in educatia copilului tau 

7. Baiatul mamii – Încearcă să-şi convingă consoarta că o vizită la mama lui este cel mai încântător mod de a petrece week-end-ul.

 8. Victima modei – Se înconjoară de persoane care să-l admire, îi place să poarte inele cu pietre preţioase şi ochelari de firmă – nu la ochi, ci pe cap. 

9. Miorlaitul - Foloseşte frecvent dulcegării. La el totul începe şi se termină cu apelativele: “regină”, “prinţesă”, “grăsuţă”.

 10. Aventurierul – Leşinat după toate femeile, nu respectă pe nici una, fie că e vorba de cea mai bună prietenă a logodnicei lui, fie că e vorba de nevasta colegului. 

11. Escrocul sentimental - Profită de sentimentele iubitei pentru a trage foloase personale.