Australianul a muncit un deceniu la un mare lant de pizzerii extins in lumea intreaga. Acesta spune ca era platit cu 10$ pe ora pentru postul de livrator.

La varsta de 19 ani, acesta a reusit sa obtina un imprumut pentru a-si cumpara o locuinta cu 3 camere in orasul natal, iar ulterior i-a venit o idee.

Fleming a inchiriat camerele pe care nu le folosea prietenilor si asa a reusit sa achite rata la banca doar din chiria primita de la acestia.

Ulterior, barbatul a achizitionat, pe rand, 14 case abandonate ori in stare precara, pe care le-a renovat si inchiriat.

"Este un sentiment foarte placut. Am muncit mult pentru a-mi atinge obiectivele. Am fost foarte disciplinat cu banii si am urmarit mereu atent piata, pentru a face investitiile potrivite", a spus el pentru Daily Mail Australia.

Acesta castiga acum anual 130.000$ doar din chiriile celor 14 proprietati si si-a deschis si o companie de consultanta in domeniu in Sydney.

"Obisnuiam sa muncesc 60+ ore pe saptamana, iar in timpul liber stateam acasa pentru a economisi bani", a mai spus el.

"Atunci cand ieseam cu prietenii in oras, imi impuneam sa nu cheltui bani. De asemenea, mancam pizza la serviciu", a mai povestit Fleming.

"Trebuie sa fii atent cum iti gestionezi banii. Nu trebuie sa te duci mereu in vacanta. Incearca sa bei mai putin alcool cand iesi in oras, lucreaza si la aceste mici cheltuieli care, acumulate, devin mari", este unul dintre sfaturile fostului livrator de pizza.

Cum a devenit un livrator de pizza un mic

Cum a devenit un livrator de pizza un mic

Cum a devenit un livrator de pizza un mic