De la ora 14:00, sălile de cinematograf ale mall-ului s-au aglomerat: presa dorea să le ia interviuri, iar fanii să facă poze cu ei și să obțină autografe personalizate. Actorii nu s-au lăsat mai prejos: Adrian Nartea (Vlad), Andrei Aradits (Ștefan), Emilian Oprea (Leo), Anghel Damian (Adi), George Piștereanu (Tibi) și Ștefan Iancu (Răzvan) au apărut cu zâmbetul pe buze și au petrecut 2 ore alături de cei prezenți. 

Dacă la premiera serialului, pe covorul roșu, fiecare actor a scos la iveală cele mai elegante costumații, de această dată ei au optat pentru ținute casual, care să le permită să fie cât mai ”pe fază” în acțiunile cu presa și fanii. 

Dacă Adi Nartea a optat pentru o pereche de blugi albaștri și o cămașă albă, Emilian Oprea a adăugat unei ținute asemănătoare și un sacou. 

Asemănător s-a îmbrăcat și Anghel Damian care a avut o pereche de pantaloni albi și o cămașă bleu, purtată lejer în afara pantalonilor. 

George Piștereanu a optat, de această dată, pentru o pereche de pantaloni negri și o cămașă albă, la care a adăugat unul dintre tatuajele disponibile la momentul lansării, cu sigla serialului. 

Andrei Aradits a îmbinat albastrul pantalonilor cu cel al sacoului, la care a adăugat un tricou alb. Din ținuta lui nu a lipsit nici insigna campaniei PRO TV - EU yes la vot! 

Tânărul Ștefan Iancu a optat tot pentru blugi și un tricou, la care a asortat o cămașă neagră cu mov. 

Fiecare dintre ei și-a găsit timpul pentru a vorbi cu fiecare fan prezent, cu fiecare membru al echipei PRO TV prezent la eveniment și s-a bucurat de vizionarea ultimului episod din sezon. Întrebarea rămasă pe buzele tuturor este una clară: Cum va continua povestea lui VLAD?