Dar stai liniștit, există speranță și, dacă ei pot, o să reușești și tu. Și primul pas pe care trebuie să îl faci este să o surprinzi plăcut de câte ori ai ocazia. Cam cât de greu poate să fie? Iată câteva lucruri pe care să le pui pe listă, pentru a fi mai aproape de scopul final și, desigur, de inima ei.

Du-i flori și când nu este ziua ei!

Și mai ales dacă știe prea bine că nu ai obiceiul ăsta. Nici măcar nu trebuie să te chinui să afli care sunt florile ei preferate: va fi atât de impresionată că ai făcut asta, încât nu ai cum să dai greș. Dacă o transformi în obicei, e cu atât mai bine, pentru că va fi convinsă că procesul tău de transformare într-un tip romantic a început și nu poate să meargă decât spre mai bine. Cine va avea de câștigat din povestea asta? Evident, tu, pentru că știi cum se spune: femeie fericită, bărbat liniștit. Și totul cu un lucru atât de simplu. 

Când se obișnuiește cu gestul în sine, schimbi puțin abordarea și începi să îi aduci florile preferate (sigur afli care sunt, trebuie doar să o și asculți când vorbește, nu să te gândești la ce a făcut echipa ta preferată în campionat), schimbi momentul zilei în care i le oferi sau chiar modalitatea prin care ajung la ea.

Cumpără-i parfumul preferat!

Are vreo 20 și nu ai nici cea mai vagă idee care este cel preferat? Hai că nu e așa de complicat, trebuie doar să îl identifici pe acela cu care se dă cel mai des și să îi faci complimente în legătură cu el. Asta o sa declanșeze imediat o tiradă de informații pe care le vei obține de la ea și care nu se vor limita la numele acestuia. 

Dacă nu ești tocmai genul care poate identifica prea multe mirosuri și demersul ăsta sună prea complicat, alege calea cea mai simplă: întrebă-i prietena cea ma bună și nu ai cum să dai greș. Bine, poți risca să îi spună, din pre mult entuziasm, desigur, și să îți strice surpriza. Doar că și asta îți va aduce puncte în plus: o să fie impresionată de nivelul strădaniei. 

Odată aflat numele, sigur îl găsești pe o lista cu parfumuri de dama dintr-un magazin online sau chiar ai putea să te deplasezi pentru a-l cumpăra, pentru că nu se știe când vei mai avea nevoie să identifici idei de cadouri.    

Transformă cina romantică într-un obicei!

Ai dus-o la una când încercai să o cucerești, poate ai mai făcut asta și de Valentine’s Day, chiar dacă tu chiar nu crezi în astfel de manifestări comerciale ale iubirii. Oricum, ideea e că degetele de la o mână sunt mai mult decât suficiente pentru a număra de câte ori s-a întâmplat asta. Și ăsta e un lucru pe care e musai să îl schimbi. Mergi într-o zi la ea la birou, la sfârșitul programului și du-o la cină într-un restaurant care îi place mult. Asigură-te că nu este o zi din aceea când este nevoită să stea peste program, că să nu îți tocești nervii și telefonul așteptând-o. 

Pentru variație, cina romantică poate fi la tine sau la ea acasă, la un picnic neconvențional sau în locuri neobișnuite, sigur există și la tine în oraș câteva, trebuie doar să cauți și să ai un strop de imaginație. 

După cum vezi, nu este nevoie să depui cine știe ce eforturi ca să te transformi într-un tip romantic, sensibil și înțelegător, genul la care majoritatea femeilor visează la un moment dat în viață.

Sursă foto: Shutterstock