Acum, vorbind serios, dacă ai uitat sau nu ai apucat să îi iei un cadou de Crăciun, în primul rând trebuie să îți pui câteva întrebări foarte clare despre intențiile tale. Unele accidente mai sunt iertate, dar să nu îi iei un cadou de Crăciun nu e un accident, e mai degrabă un dezastru din care tu vei fi cel care iese cel mai șifonat cu putință.

Bun, dacă începi să te simți vinovat acum, trebuie să găsești repede o soluție de a ieși din această problemă. Pentru că un cadou bun nu trebuie să fie neapărat un obiect, poți face în așa fel încât lucrurile să revină la normal.

Cum te reabilitezi în fața celei dragi dacă ai uitat să-i cumperi un cadou de Crăciun: 4 idei ca să-ți speli păcatele:

1. Pregătește cea mai romantică cină cu putință

Știi să gătești? Dacă da, este timpul să-ți pui toate calitățile la lucru și să organizezi cina perfectă. Dacă nu te pricepi la gătit sau dacă dincolo de omletă și paste nu prea știi la ce se folosesc toate acele ustensile din bucătărie, pune mâna pe telefon și caută câteva restaurante care o vor impresiona. Uită-te pe lista lor de vinuri, pe recomandările celor care au mai fost acolo și organizează o seară perfectă pentru voi doi. Poți începe cu un concert sau un spectacol și apoi încheia seara la lumina lumânărilor servind un pahar de vin și o cină îmbrăcată într-un cadou romantic de Crăciun. Dacă ai noroc, poate vei scăpa și nu se va prinde că de fapt nu ai găsit niciun cadou să-i oferi.

2. Scapă de obiceiurile care știi că o deranjează

Dar să nu te oprești aici. Ca în orice relație de cuplu, nu sunt numai lucruri pozitive între voi. Cu siguranță sunt destule detalii mici sau obiceiuri zilnice care deranjează. Acum ar fi un moment oportun pentru tine să renunți la ele. Dacă ea nu este fumătoare sau dacă știi că o deranjează atât de mult fumul de țigară și scrumul din casă, te poți inspira din experiențele celor din jurul tău, ale căror păreri despre IQOS și cum tehnologia încălzirii tutunului elimină toate neplăcerile fumatului ar putea fi de ajutor pentru confortul tău și al celor dragi ție. Hainele și mâinile nu vor mai mirosi, iar pauzele tale de țigară nu vor mai deranja pe nimeni.

3. Două bilete de avion last-minute într-un loc special

Cum spuneam și la primul punct, un cadou nu trebuie să vină neapărat într-o cutie frumos împachetată. Poate fi foarte ușor pus și într-un plic și va fi cu siguranță extrem de bine primit. Te-ai gândit poate la două bilete de avion last-minute pentru o fugă într-un loc special? Oferă-i câteva zile de evadare de Crăciun într-un oraș cu târguri superbe de sărbători sau într-o locație poate mai călduroasă, aproape de Mediterană.

4. De ce să te limitezi la un singur cadou într-o singură zi?

O altă tehnică prin care bărbații încearcă să-și spele păcatele în fața jumătății lor este să exagereze. Ia lucrurile bune din acest exemplu și gândește-te cum ai putea să îi oferi o săptămână întreagă de surprize. Astăzi o cină, mâine un concert, poimâine un cadou mic și tot așa. O săptămână magică pentru ea poate fi chiar un cadou mai special decât poți găsi acum în vitrine la oferte.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Kamil Macniak