FILM

The Boy Next Door
Regie: Rob Cohen
Distributie: Jennifer Lopez, Kristin Chenoweth, Ryan Guzman

In filmul The Boy Next Door, Jennifer Lopez este o sotie care traieste intr-o casnicie anosta, fara dragoste. Cand un student Noah (Ryan Guzman) se muta langa ea, frecventeaza liceul la care ea preda si incepe sa ii ofere atentie, aceasta incepe o aventura cu el. Insa, femeia decide sa incheie aventura, dar studentul nu este gata sa renunte asa usor.

The Lazarus Effect
Regie: David Gelb
Distributie: Olivia Wilde, Evans Peters

Filmul prezinta incercarile unui grup de studenti dornici sa descopere secretele creierului uman. Insa atunci cand Zoe (Olivia Wilde), una dintre cercetatoare, isi pierde accidental viata colegii folosesc un ser revolutionar ce reuseste sa o readuca printre cei vii. Este insa adevarata Zoe cea inviata? Tinerii se vad nevoiti sa lupte din rasputeri pentru a izola „creatura” si a feri lumea de puterea sa neobisnuita.

Focus
Regie: Glenn Ficarra, John Requa
Distributie: Will Smith, Margot Robbie

In Focus, cu un scenariu scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

De ce eu?
Regie: Tudor Giurgiu
Distributie:Emilian Oprea, Mihai Constantin, Dan Condurache, Andreea Vasile

In centrul atentiei se afla personajul titular, tanarul si idealistul procuror Cristian, care se loveste de dificultati in investigarea unui caz de coruptie. Faptul ca vizat este chiar un coleg mai varstnic al sau il face pe procuror sa alunece fara sa vrea pe un teren minat al descoperirilor dureroase. Va reusi Cristian sa infrunte opozitia colegilor sai si a politicienilor corupti gata oricand sa-i intinda capcane? Cu un scenariu scris de Loredana Novak si Tudor Giurgiu si urmand a fi regizat de cel din urma, filmul se lanseaza in cinemtograge la finalul lunii.

PARTY

Eden - Club V by VAULT

Joi ora 23:00 - 07:00

Eden - Club V by VAULT

VAULT si Hangouts Events pornesc un nou proiect pentru serile de joi! Dansul este limbajul ascuns al sufletului... scoate animalul din tine. Dansul este o exprimare verticala a unei dorinte orizontale.. Totul in Univers are ritm, totul danseaza. Muzica este un poem in care fiecare miscare este un cuvant, un gand pervers. EDEN este o gradina misterioasa, unde muzica si dansul unesc destine, transforma noaptea de joi intr-o poveste.

Cyclic 5 Years Anniversary - The ARK

27 Feb ora 22:00 - 05:00

Cyclic 5 Years Anniversary - The ARK

In numerologie, cifra 5 e asociata cu libertatea, nevoia de aventura si pofta de viata. In realitate, tocmai am enumerat punctele noastre comune. Sa fie oare o coincidenta? Deloc. Avem aceleasi idealuri si aspiratii, deci suntem o familie. O familie care se reuneste vineri, 27 februarie in orasul care ne-a gazduit pana acum cele mai calduroase adunari.

Cu masa incarcata de playere si mixere, le uram bun venit fiilor ratacitori: Markus Homm, Adrian Eftimie, Dj Optick, Mahony, BOg, Mano Andrei, Azteca, Adrianho, DJ Marika, Liquid , Alex Gully. Pentru o seara, ii adoptam si pe OXIA, Nick Curly "official"si baietii de la andhim ca pe niste prieteni de familie care ne-au fost alaturi in evenimentele cele mai speciale. 5 ani de cand dam tonul care face muzica.

Studio Martin pres. Cesar Merveille / Guillaume & The Coutu Dumonts / Rosario Internullo

Studio Martin pres. Cesar Merveille / Guillaume  The Coutu Dumonts / Rosario Internullo

Născut în Paris și crescut în Berlin, Cesar Merveille a avut întotdeauna un apetit dezvoltat pentru artă, jazz și vinuri fine.
De-a lungul anilor a format o discografie complexă ce conține release-uri la Cadenza, Visionquest, Wolf + Lamb, Circus Company, VIVa MUSiC și a colaborat cu artiști importanți din industrie printre care se numără

Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, dar și cu Guti pe post de pianist, în probabil cea mai emoționantă producție - "Maayancholy", piesă ce s-a bucurat de un remix semnat de Luciano.

Sound-ul lui este mereu evolutiv, provocator, seturile lui fiind sculptate cu inovație și creativitate, apoi dăruite cluburilor și festivalurilor din întreaga lume.

Dincolo de realizările din scena electronică, Guillaume are o istorie bogată și variată de experiență muzicală,
de la percuție pentru o trupă funk, la studii în limba latină și percuție clasică, precum și un curs universitar în compoziție electro-acustică.

Primul său proiect solo a luat naștere sub numele de Guillaume & The Coutu Dumonts, atunci când a lansat o serie de compoziții și remixuri la label-uri precum Circus Company, Musique Risquée, Crosstown Rebels, Get Physical.
Multe dintre colaborările sale au fost în strânsă legătură cu festivalul MUTEK din Montreal, festival la care ia parte ca oraganizator cât și ca artist încă din 2003, unde alături de Julien Roy, sub numele Egg, a mixat unul dintre primele sale CD-uri, album intitulat ''Don't Postpone Joy''.

Așadar, pe 28 februarie Studio Martin găzduiește doi artiști ce vor crea cu siguranță o noapte memorabilă.