Cel mai tânăr pasager are doi ani, iar cel mai bătrân 76 de ani. Cinci dintre ei nu au împlinit încă cinci ani.

Printre pasagderi se află ingineri, un artist şi un cascador, precum şi pelegrini budişti, turişti şi navetişti. Pentru cei care îi aşteaptă, ei sunt totodată taţi, mame, fii, parteneri de viaţă sau dragi prieteni.

Ju Kun

Pagina de socializare a lui Ju a fost inundată de urări de bine şi de rugăciuni pentru siguranţa acestuia. Mulţi îl cunosc pe specialistul în arte marţiale de 35 de ani drept unul dintre cascadorii unor filme precum "The Grandmaster" sau "The Forbidden Kingdom." În următoarele săptămâni, Ju Kun ar fi trebuit să înceapă filmările la seria Netflix "Marco Polo".

Ju Kun

Actriţa chineză Zhang Ziyi a scris că Ju "este un om sincer, cald şi foarte muncitor", în timp ce cei de la Netflix au spus: "El este o parte integrantă a echipei de producţie şi un talent extraordinar".

Chandrika Sharma

Sharma, secretară la o organizaţie internaţională pentru protecţia pescarilor, se afla în drum spre Mongolia pentru a participa la o conferinţă ONU.

Paul Weeks

Paul Weeks

Weeks şi-a lăsat verigheta şi ceasul acasă atunci când a plecat pentru un loc de muncă într-o mină din Mongolia. El i-a spus soţiei sale, Danica, să le dea fiilor lui în cazul în care "lui i se întâmplă ceva".

Danica şi-a descris soţul ca fiind "cel mai bun soţ şi tată", care îşi petrece mult timp alături de băieţii săi. Femeia spune că cel mai greu îi este să nu ştie ce s-a întâmplat cu avionul.

"Avea caracter, putere. Înseamnă atât de mult pentru noi. Este sufletul meu pereche şi cel mai bun prieten şi aştept cu nerăbdare să se întoarcă. Sper. Sper", spune soţia lui Paul Weeks.

Muktesh Mukherjee şi Xiaomo Bai

Muktesh Mukherjee şi Xiaomo Bai

Mukherjee (42 d ani) este vicepreşedinte al filialei din China a firmei Xcoal Energy & Resources. El şi soţia sa, Xiaomo Bai (37 de ani), pe care postul de televiziune CTV i-a identificat ca fiind canadieni care au locuit o perioadă la Montreal, şi-au lăsat cei doi băieţi cu mama lui Bai în Beijing pentru a merge într-o vacanţă în Vietnam.

Matthew McConkey, un prieten al cuplului, spune că Mukherjee "era foarte îndrăgostit de Bai" şi pentru cei doi copiii erau cei mai importanţi.

Huang Yi

Huang Lu, învăţătoare la o şcoală din provincia chineză Guizhou, speră într-o minune privind soarta prietenei sale, Huang Yi (30 de ani), care lucrează la firma texană Freescale Semiconductor şi care se afla la bordul aeronavei cu alţi 19 colegi.

Huang Lu şi Huang Yi sunt prietene din adolescenţă şi au ţinut legătura prin reţelele de socializare. Huang Lu a vorbit des şi cu fiica de cinci ani a prietenei sale, Yuanyuan. "Huang Yi este o persoană caldă, prietenoasă şi bună prietenă. Yi, te rog să te întorci. Yuanyuan are nevoie de tine", a mai spus Huang Lu.

Philip Wood

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, cu o diplomă ţn ştiinţele matematicii şi informatică, este director în cadrul companiei IBM. "Philip este bun, amabil, are un minunat gust în muzică şi era un artist minunat", a scris un prieten pe pagina de Facebook.

"Cuvântul său era aur. Incredibil de generos, creativ şi inteligent, Phil iubea oamenii, familia şi, mai presus de orice, pe Dumnezeu", a scris şi familia acestuia.

La mai bine de opt zile de la dispariţia avionului, soarta zborului MH370, care făcea legătura între Kuala Lumpur şi Beijing, având la bord 239 de pasageri, dintre care 153 de chinezi, rămâne învăluită în mister.

Prezenţa la bordul avionului a patru persoane suspecte, potrivit autorităţilor malaysiene, dintre care cel puţin două s-au îmbarcat folosind paşapoarte europene false, a ridicat imediat numeroase semne de întrebare.
Citeşte şi: DISPARIŢIA avionului Malaysia Airlines: Piloţii şi pasagerii zborului MH370, în vizorul anchetatorilor

Un cetăţean austriac, cu numele Christian Kozel, şi unul italian, cu numele Luigi Maraldi, au apărut pe lista pasagerilor, însă ulterior s-a dezvăluit că cei doi nu se aflau la bordul avionului.