S-ar putea să nu o poți cuceri într-o singură zi, pentru că partenerele astea de viață se lasă greu. Dar, știu sigur că, dându-te peste cap în această zi pentru ea, îți vei face ție o seară minunată. Asta, evident, dacă, dintr-o cruntă întâmplare, copiii din dotare nu aleg să se culce târziu fix de Valentine’sDay!

 

1. Trezește-te înaintea ei! Băi, gândește-te că joacă Real Madrid la 6.00 dimineața! Gândește-te că Bitcoinul are cea mai mică valoare ever fix la ora aia! Și trezește-te ca să faci tu cafeaua!

2. Încearcă să preiei din sarcinile care nu-ți plac și pe care, de obicei, i le lași ei. Jur că, pentru fericirea soției, de Valentine’s Day, schimb eu scutecele băiețelului! Sau măcar duc eu copiii la școală și o las pe ea să mai lenevească. Sau ceva, măi nene, să simtă că o prețuiești.

3. Dacă ați ajuns să aveți copii, e clar că ați înțeles deja ce e important în viață pentru voi. Să o asculți, să comunicați, nicicum lucrurile materiale. Dar să nu cumva să îndrăznești să nu-i aduci măcar o floare. Ideal un buchet de flori, făcut frumos, pe comandă. 

4. Fii oricum dar nu zgârcit de Valentine’s Day! Și investește cu cap! Adică plătește cât e nevoie pentru... o bonă! 

5. Bona e pentru copii ca voi să fugiți de acasă. Și să petreceți o seară doar voi doi că sigur n-ați mai ieșit de mult. Restaurant, cină, intimitate, un pahar de vin bun. Nu exagera cu mâncarea pentru că, dacă ai aplicat toate cele cinci puncte, vei fi și tu fericit ceva mai târziu. Asta, evident, dacă bona a fost suficient de bine aleasă încât să fi adormit și copiii până ajungeți voi!

Hai să fie cu Valentini d’ăștia la toată lumea! Cu dragoste muultă!

Vezi și: Angajatul care a primit o excursie în Bahamas din partea lui Ștefan Mandachi. Cu ce l-a impresionat