Potrivit Dianei Apan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei SHARE, care se ocupă de organizarea evenimentelor din cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului, DJ-ii David Guetta şi Avicii vor concerta la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie - 2 august, la Untold Festival, un eveniment la care sunt invitaţi şi alţi 150 de artişti.

"Deocamdată au fost anunţaţi doar cei mai importanţi artişti, însă, pe parcurs, noi vom anunţa, pe rând, şi celelalte nume. Ţinem cont şi de părerea cetăţenilor, astfel că, încă înainte de a fi anunţaţi Avicii şi David Guetta, am pus în vânzare o mie de bilete pentru Untold Festival, la un preţ special de 100 de lei.

Am fost surprinşi să vedem că s-au epuizat biletele în doar cinci zile. Însă, asta nu înseamnă că nu vor mai fi bilete. Iar cei care îşi doresc să participe la festival, pot să se preînregistreze online. Deja sunt foarte mulţi oameni care s-au înscris, în doar 24 de ore, s-au înregistrat peste 1.500 de persoane, care au şi scris sugestiile lor în materie de invitaţi" , a declarat corespondentului MEDIAFAX, Diana Apan.

Apan a mai precizat că, în total, în 2015, în Cluj-Napoca, vor fi organizate peste 1.500 de evenimente, precum concerte, evenimente sportive, ateliere şi workshopuri dedicate tinerilor, acţiuni de voluntariat şi de gaming.

"În toamnă, vom avea la Cluj campionatul mondial de jocuri video Dreamhack, care a ajuns la cea de-a cincea ediţie, celelalte patru ediţii desfăşurându-se până acum la Bucureşti", a mai spus Diana Apan.

Evenimentele din cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 vor fi organizate în mai multe locuri din oraş, precum Sala Polivalentă, Stadionul Cluj-Arena, Parcul Central şi Piaţa Unirii, dar şi în locuri neconvenţionale.