Majoritatea bărbaților și-au stilizat sprâncenele mult prea stufoase la un moment dat în timpul vieții.

Pentru bărbați, întreținerea și stilizarea sprâncenelor reprezintă un pas important în rutina de îngrijire. Totuși, poate fi dificil să nu distrugem forma sprâncenelor, de aceea este nevoie să apelăm la un expert.

Indiferent dacă sprâncenele sunt drepte, rotunde sau arcuite, ideal este să fie pensate și tunse astfel încât să-și păstreze forma lor naturală. Sprâncenele foarte subțiri nu sunt neapărat masculine și este de preferat ca ele să rămână groase și în perfectă armonie cu celelalte trăsături ale feței tale.

Creatoarea de modăAdina Buzatu a publicat recent un videoclip pe rețelele de socializare în care a explicat secretele esențiale în îngrijirea masculină. 

Cum se îngrijesc bărbații? Pensat, epilat, manichiură, pedichiură își fac ei toate astea? Dragilor, ține de la caz, la caz pentru că sportivi de exemplu sau artiștii sau nu știu, dansatorii au nevoie să își epileze părul doarece transpiră și îi deranjează foarte tare, se irită. Sunt bărbații care au păr pe spate și care își fac acest tratament pentru că se simt inconfortabili decât să se radă zilnic, mai bine își fac epilat definitiv. Acum vorbind de manichiură, pedichiură, obligatoriu, că ți le faci singur sau te duci la un salon.”, a spus designerul.

„Își fac virgulițele alea, râmele alea oribile”

Ce părere are totuși vedeta despre pensatul la bărbați: „Pensatul din punctul meu de vedere, este interzis mai ales că majoritatea își fac virgulițele alea, râmele alea oribile sunt veșnic mirați de zici că au o problemă tot timpul chiar dacă râd, chiar dacă plâng la ei e mirarea. Nu dragilor, nu vă pensați. Sigur aveți monosprânceana, de asta îi și întreb „de ce te pensezi?” „păi aveam câteva fire”. Ce au trei fire de aici, cu 200 de fire de aici? Nu atingeți sprânceana, lăsați-o stufoasă, masculină se poartă sprâncenele stufoase și la femei, darămite la bărbați. Ce căutați cu virgulițe?”, a mai adăugat Adina Buzatu.