„Prințesa Războinică” a călătorit până în Emiratele Arabe pentru a demonstra că înfrângerea din octombrie 2019, în fața britanicei Molly McCann, a fost doar o întâmplare. Pe insula Yas din Abu Dhabi, Diana Belbiță a dat piept cu Liana Jojua, o luptătoare din Georgia cu un palmares mai slab decât al româncei.

Belbiță a început bine, cu o succesiune de pumni trimiși direct în figura adversarei. Însă, aceasta n-a părut deloc impresionată și a făcut tot posibilul să o ducă pe româncă la podea, unde luptă la un alt nivel. Meciul s-a terminat după 2 minute și 23 de secunde, mult mai repede decât s-au așteptat cei din staff-ul româncei. Liana Jojua a reușit o priză (armbar) care a determinat-o pe luptătoarea noastră să cedeze lupta. 

Diana Belbiță a fost la un pas de accidentare, în momentul în care adversara a executat manevra de imobilizare a brațului. Vezi meciul AICI!

Diana Belbiță: „Îmi pare rău că am dezamăgit pe toată lumea”

Imediat după partidă, Diana Belbiță și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că nu a reușit ceea ce și-a propus, și anume să devină primul luptător din România care câștigă o luptă MMA în circuitul UFC.

Poate știți deja asta, dar am pierdut meciul de astă-noapte. Face parte din sport. Nu voi renunța și mă voi întoarce în curând. Nu știu când, dar voi lupta din nou. Acum am nevoie de puțin timp cu mine, cu mama mea, voi merge în România să petrec ceva timp cu familia. Am fost într-o formă grozavă pentru această luptă, dar am făcut o greșeală uriașă. Îmi pare rău pentru asta, îmi pare rău că am dezamăgit pe toată lumea”, a spus Diana Belbiță pe Instagram.

Românca a slăbit 14 kilograme pentru această luptă, care ar fi trebuit să fie o revanșă pentru înfrângerea din octombrie 2019. Atunci a fost învinsă de britanica Molly McCann, în primul ei fight în UFC.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness