Diana Belbiță și-a scos pistruii „la plimbare” în Stoney Creek, Ontario, și toată lumea a observat ce bine i-au fost „pictați” pe față. Zâmbetul cald și gropițele generoase din obraji completează tripleta de aur pe care orice bărbat s-ar opri măcar să o admire.

Viața e prea scurtă ca să nu am curajul să ies din casă nemachiată, cu pistruii la vedere și să mă simt bine în pielea mea așa”, a comentat Diana pe Instagram, în dreptul unor fotografii realizate de Kyle „The Monster” Nelson, luptător UFC canadian.

Nu mai este nicio urmă de îndoială că Diana Belbiță e de o frumusețe răpitoare. De neînțeles este cum, din atâtea variante posibile, s-a îndrăgostit ea tocmai de kickboxing și arte marțiale mixte (MMA)?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) on

 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Aceeași întrebare și-a pus-o un alt admirator al româncei, lucru care a scos-o din sărite. „Dacă îmi place să îmi iau pumni în gură, care e problema?”, i-a răspuns Diana.

Citește și: Câți bani câștigă o „fată de ring” din UFC? Răspunsul ar putea să te surprindă

Cu altă ocazie, Belbiță s-a luat de bărbații care au început să capete trăsături feminine.

Pentru baieții care îmi spun că am început să arăt ca un bărbat: Eu sunt la fel, voi v-ați feminizat cam mult”, a scris luptătoarea.

Diana Belbiță este campioană europeană și mondială la kempo și kickboxing. Luptătoare profesionistă de MMA, Belbiță este deținătoarea centurii Real Xtreme Fighting. În prezent luptă în circuitul Ultimate Fighting Championship (UFC).

În toamna anului trecut s-a stabilit definitiv în Canada, dezamăgită de oamenii care „nu fac decât să denigreze”. Ea a anunțat că va reprezenta Canada în competițiile la care va participa și că în România va veni doar în vizită.

Fotografii: Getty Images/@dianabelbita

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang