Cadrul uluitor, surprins deasupra sud-vestului Americii, seamănă izbitor cu imaginea de la începutul unui film Universal, scrie Daily Mail.

Fotografia, postată de canadianul Chris Hadfield, de altfel cunoscut pentru împărtăşirea de imagini şi fimuleţe din spaţiu cu fanii de pe Twitter, face parte dintre ultimele astfel de postări, acesta anunţându-şi întoarcerea pentru luna aceasta.

Comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), Chris a câştigat numeroşi fanii pe Facebook (226.000) şi Twitter (peste 743.000) prin documentarea atentă şi de un mare impact vizual a expediţiei în spaţiu.

Printre locurile lui preferate de fotografiat se află deşertul Sahara, din Africa, el explicând că aşteaptă până când soarele se află chiar deasupra deşertului pentru a prinde cea mai bună fotografie.

"Frumuseţea staţiei spaţiale, totuşi, este că dacă nu se întâmplă să fie aici de data asta, mâine ar putea fi, sau poate luna viitoare. Aşteptarea unei fotografii nu e o cursă. Poţi fi răbdător, ca un vânător."