Fără doar și poate, Dorian Popa este unul dintre cei mai mediatizați, iubiți și apreciați artiști din România, iar fiecare apariție a lui este atent urmărită de toți cei din jur.

Nu doar o dată, artistul a dezvăluit că are foarte mare grijă de felul în care arată, iar mulți au putut observa nu doar că Dorian Popa este plin de mușchi, ci și că are dinții de un alb impecabil. Asta pentru că, după cum a spus-o chiar el, și-a pus fațete dentare. Pe care și le-a mai schimbat de-a lungul timpului.

Recent, Dorian Popa a dezvăluit că a avut o discuție cu Delia, în care aceasta din urmă îl întreba de unde are el această obsesie cu dinții albi.

„Vorbeam cu Delia la un moment dat când m-a întrebat: «Dar de ce ai dinții așa de albi?». Și eu i-am spus: «Delia, dar tu de ce ai treningul atât de scump?». Pentru că noi din asta ne hrănim fericirea, da? Unii oameni spun: «De ce trebuie să porți haine de 7000 pe tine?». De ce? Pentru că în viață trebuie să fii fericit, să-ți hrănești copilul din tine. Și dacă al meu copil reacționează la o mașină mai scumpă, la o casă mai albă și la niște dinți din faianță, eu ce să-i spun? «Ai greșit adresa, băiatul meu!»?”, a spus Dorian Popa.