Dana si Nadia Bruna sunt 2 surori gemene care s-au imbogatit datorita posteriorului - impreuna, cele 2 au nu mai putin de 1.1 milioane de fani pe Instagram! Cele 2 surori au ajuns sa aiba posteriorul impresionant dupa ce si-au transferat 3kg de grasime din alte zone ale corpului. Ele insista insa ca erau dotate genetic inca dinainte de operatii.

Gemenele Bruna locuiesc in Miami, Florida, si castiga 30.000 de dolari in fiecare luna datorita reclamelor pe care le fac pe Instagram. Dana si Nadia vor acum sa-si mareasca "afacere" prin promovarea unui nou stil de poza - "belfies". Adica poze la posterior prin aplicatia Supe unde utilizatorii cumpara poze si clipuri scurte.

"Avem cele mai faimoase posterioare de pe Instagram si acest lucru se vinde cu multi bani. Am avut multe oferte de munca datorita acestui fapt. Suntem reginele selfie-urilor si am facut o afacere de succes din asta" spune Dana.

Circumferinta posteriorului este de 102cm atat pentru Nadia, cat si pentru Dana. Ele dedica in fiecare zi cateva ore selfie-urilor, facand aproape 150 de poze! Ele mai spun ca faptul ca sunt vazute ca obiecte sexuale de catre barbati este o "binecuvantare", insa vor sa si inspire pozitivitate pentru femei.