Pe vremea cand avea 17 ani, a inceput cautarile pentru a gasi medicul care sa-l asculte si sa-l inteleaga pe deplin.

Dupa multe consultatii la diversi medici de specialitate, a reusit in final sa gaseasca doctorul potrivit pentru ceea ce isi dorea el sa obtina. Astfel, imediat ce a implinit varsta mult asteptata de 18 ani, a urcat pentru prima data pe o masa de operatie si si-a reconstruit nasul.

Rinoplastia a fost prima din incredibila serie de 128 de interventii chirurgicale, la care a fost supus in ultimii ani de zile. Daca odata isi modifica fotografiile in Photoshop pentru a ascunde imperfectiunile si defectele pe care le-a identificat la nivelul coprului lui, acum se mandreste cu formele ideale pentru un barbat.

“A fost o sarcina foarte grea sa gasesc medicul care sa ma inteleaga si sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine, avand in vedere ca imi doream o transformare care in ochii unora ar fi putut parea feminina si prea stilizata. Cred ca in cazul femeilor, operatiile estetice sunt acceptate mai usor de oameni.”, a declarat Justin Jedlica in timpul unei emisiuni televizate.

Tanarul a recunoscut ca pe vremea cand prietenii lui cheltuiau banii pe masini, haine si excursii scumpe, el a preferat sa-i investeasca pe toti in aspectul lui, caci multumirea sufleteasca era mai importanta decat oricare alta.

Avand in vedere ca a trecut prin 128 de operatii estetice, Justin Jedlica a devenit suficient de informat, incat sa faca din trecutul lui o meserie, chiar daca lumea il judeca pentru deciziile lui.

Astazi, tanarul este consultant de chirurgie plastica si se considera in masura sa faca recomandarile necesare, pentru ca cei care isi doresc o alta infatisare sa obtina cele mai bune rezultate.

Spune ca nu si-a facut niciun retus la fata, dar pozele dezvaluie adevarul. Cum arata Nicky Minaj inainte sa isi faca operatii estetice - FOTO