O femeie a povestit pe pagina ei de Facebook o intamplare cu adevarat incredibila. Alicia pe numele ei, mergea pe un drum cand a vazut un batran pe o bicicleta. Apropiindu-se, ea a vazut ca barbatul avea intr-un rulota mica din spate 10 caini, lucru care ii ingreuna pedalatul!

"Dumnezeu mi l-a adus in cale pe acest barbat dintr-un motiv" spune Alicia. Ea a aflat ca barbatul, pe numele lui Steve, nu avea casa din 2001! El si-a dedicat viata luand fiecare animal care suferea sau fusese abandonat si a avut grija de acesta. In ultimii 14 ani a avut grija de peste 50 de caini.

Cand Alicia l-a intalnit pe Steve, barbatul era intr-o calatorie de 2.000 de kilometri catre iubita lui din Indiana. Rulota sa avusese o pana asa ca a continuat drumul astfel. Alicia a fost impresionata de povestea lui Steve si i-a oferit mancare si provizii pentru catei.

Apoi a creat o strangere de fonduri pentru Steve. In mai putin de 2 ore, s-au strans suficienti bani astfel inca Steve a avut bani de mancare pentru el si caini, recompense si pentru o camera de hotel. O femeie din Tennessee s-a oferit sa ii duca pana in Indiana! https://www.gofundme.com/StraysUnitedFund?&utm_source=pit

De povestea lui Steve a aflat Angela, cea care conduce o organizatie care lucreaza special cu persoanele fara casa si animalele acestora de companie.

Lui Steve i-a fost donata o noua rulota pentru el si cainii sai. Obiectivul de 10.000 de dolari al campaniei de strangeri de fonduri a fost depasit rapid, depasindu-se 30.000 de dolari in acest moment.