Până atunci, jurnaliştii de la Huffington Post au realizat un top cinci al celor mai sexy cinci bărbaţi din lume.

Conform Huffington Post, People ar urma să-l desemneze pe Channing Tatum drept cel mai sexy bărbat al anului 2012. Până atunci, site-ul american a realizat un top inedit al celor mai sexy cinci bărbaţi divorţaţi din lume.

Bradley Cooper

 

1. Bradley Cooper - Starul din "The Hangover" a fost căsătorit pentru o perioadă scurtă cu actriţa Jennifer Esposito, între între decembrie 2007 şi mai 2007. Anul trecut, revista People l-a desemnat cel mai sexy bărbat din lume.

Tom Cruise

 

2. Tom Cruise - La 50 de ani, Tom Cruise a divorţat, în iunie de Katie Holmes, după un mariaj de cinci ani.

Usher

 

3. Usher - Cântăreţul R&B a divorţat în 2009 de soţia lui, Tameka Foster. Mariajul lor a durat mai puţin de doi ani. Recent, Usher a câştigat custodia celor doi copi, aşa că orice viitoare soţie ar trebui să-i placă să convieţuiască cu cei doi băieţi ai cântăreţului.

George Clooney

 

4. George Clooney - A fost numit de două ori cel mai sexy bărbat, în 1997 şi în 2006. După mariajul cu Talia Balsam, între 1989 şi 1994, Clooney a ales să nu se mai căsătorească. În prezent, are o relaţie cu Stacy Keibler.

Johnny Depp

 

5. Johnny Depp - A divorţat de Lori Anne Allison în 1985. De curând, în iunie, Johnny Depp s-a despărţit după o relaţie de lungă durată de Vanessa Paradis.