1. Amanda Monti - femeia care i-a taiat un testicul fostului iubit si a incercat sa-l inghita

Amanda Monti

 

Femeia de 24 de ani l-a intalnit pe fostul partener de viata, de 37 de ani, la o petrecere. A fost foarte suparata ca acesta a refuzat sa faca sex cu ea si, pana acesta sa-si dea seama ce se intampla, i-a extirpat cu cutitul testiculul stang.

Citeste: Modul STUPID in care a murit Jack Daniel: Fotografia cu obiectul care l-a UCIS

Barbatul a urlat de durere si in cateva clipe in camera in care erau cei doi au intrat toti cei care se aflau la petrecere. Au gasit-o pe Amanda cu testiculul in gura, incercand sa-l inghita. Femeia a facut doi ani si jumatate inchisoare.

2. Mia Landingham - femeia de 140 de kilograme care si-a ucis iubitul asezandu-se pe el

Mia Landingham

 

Mia avea o relatie furtunoasa cu fostul iubit, un tanar care cantarea aproximativ 60 de kilograme. Se certau tot timpul si ajungeau si la violente, iar femeia iesea tot timpul invingatoare. Ultima lor cearta a fost cea mai dura, Mia n-a facut altceva decat sa se aseze pe barbatul cu care facuse trei copii. Acesta a murit sufocat.

Desi a fost luat in considerare comportamentul ei agresiv, instanta a stabilit ca intentia ei nu a fost sa-l ucida pe tatal copiilor si a condamnat-o pe Mia la o pedeapsa cu suspendare.

 

3. Kira V. - rusoaica ce i-a detonat penisul iubitului cu petarde

Kira V

 

Femeia s-a suparat foarte tare cand a aflat ca iubitul ei de 33 de ani vrea sa o paraseasca. Relatia dintre ei a fost perfecta timp de doi ani, insa Kira a inceput sa-i sugereze iubitului tot mai des ca ar trebui sa se casatoreasca.

Citeste: Au vrut sa arate ca sunt mai tari decat moartea: 6 oameni pe care MOARTEA I-A CONTRAZIS

Barbatul n-a mai rezistat presiunii si intr-o zi a anuntat-o ca o paraseste si se intoarce la fosta sotie si la copilul lor. In ziua in care si-a mutat lucrurile, Kira i-a spus barbatului ca i-a pregatit o cina de adio, pentru ca ar vrea sa se desparta in termeni buni.

Cina a fost stropita cu alcool, de care barbatul a facut exces. Cand a adormit, femeia i-a legat petarde de penis si le-a dat foc.

4. Kristina Pongracz - femeia care si-a ucis iubitul lovindu-l cu propria carja

Kristina Pongracz

 

Kristina Pongracz, de 29 de ani, din Virginia, l-a batut pe iubitul ei de 77 de ani cu carja de care acesta se folosea ca sa se deplaseze. Barbatul, William Herchenrider, a zacut in coma profunda trei luni, dupa care a murit.

Cei doi formau un cuplu de aproximativ zece ani, dar se pare ca nu dragostea era aceea care-i tinea impreuna. William Herchenrider era foarte bogat si avea o vila luxoasa... Timp de zece ani, Kristina Pongracz a fost o femeie foarte rasfatata, avand parte de tot ce-i poftea inima: vacante exotice, haine si bijuterii scumpe.

Tanara insa isi petrecea majoritatea timpului cu persoane de varsta ei, iar pe site-urile de socializare isi declarase statul de femeie libera.

Iubitul ei de 77 de ani a aflat de toate acestea, inclusiv de cateva aventuri ale tinerei, si in ultima perioada i-a spus fetei ca intentiona sa rupa legatura dintre ei si sa o dea afara din casa, lucru stiut, de altfel, si de rudele barbatului.

Se pare ca tanara a avut un exces de furie la ultima discutie pe aceasta tema si cand si-a dat seama ca huzurul ei se termina, a cedat.

5. Tatiana Bastos - femeia care i-a taiat cu cutitul penisul iubitului pentru ca a refuzat sa faca sex

Tatiana Bastos

 

Tatiana a inceput o relatie amoroasa cu un coleg de serviciu, Ricardo Morias, un Don Juan al fabricii, implicat in mai multe relatii sexuale. Dar la un moment dat Tatiana a fost atat de prinsa in poveste incat i-a cerut acestuia sa renunte la celelalte femei.

Lucru care nu s-a intamplat... Mai mult, l-a indepartat pe barbatul pe care-l iubea. A inceput sa-l urmareasca si in una din zile a oprit masina langa el si l-a invitat sa urce. Atunci, Tatiana i-a bagat mana in pantaloni si i-a propus sa se iubeasca, numai ca a fost refuzata ferm.

Acest lucru a infuriat-o, a scos cutitul pe care il avea sub bancheta si i-a taiat barbatului penisul. Medicii i-au cusut la loc barbatia, insa nu se stie daca ii va mai folosi la ceva. Femeia a fost condamnata la 3 ani de inchisoare.