Evenimentul a avut loc la Los Angeles Convention Center, iar peste 2000 de persoane au avut ocazia să se bucure de aventurile finale ale super echipei de eroi din Avengers. Gala a fost o bună ocazie pentru actori și ceilalți invitați să își etaleze unele dintre cele mai elegante costume și să apară la brațul unor frumoase partenere. 

Chris Evans, cel care îl interpretează pe Captain America, a optat pentru un costum bleumarin și o cămașă vernil deschis. Elementele de detaliu precum pantofii și cravata au fost de culoare neagră. 

O altă apariție care a atras atenția tuturor a fost Chris Hemsworth. Thor a mizat pe un costum cu imprimeu la care a asorat o cămașă extrem de apropiată ca model și culoare. 

La polul opus s-au aflat actorii care au mizat pe eleganță clasică, alegând costume negre și cămăși albe. Dacă Hawkeye, Jeremy Renner a optat să adauge și un papion pentru seriozitate, Liam Hemsworth a optat pentru un aer mai casual, lăsând cămașa desfăcută. 

Și Mark Ruffalo (Hulk) și Paul Rudd (Ant-Man) au ales stilul clasic, mizând pe același mix de culori amintit mai sus. Fiecare dintre ei a asortat câte o cravată costumului ca accesorii finale ale ținutei de Gală. 

Robert Downey Jr., cunoscut publicului ca Iron Man, a decis să mențină stilul extravagant din film și a ales un costum negru care sclipea și o cămașă al cărei guler ducea spre culoarea costumului personajului interpretat în film.

Actorul român, Sebastian Stan, a optat pentru o ținută extrem de deschisă la culoare. Costumul albastru deschis și tricoul alb i-au menținut aerul elegant și totuși relaxat al ținutei. 

Dacă ținutele actorilor au fost unele de Gală, cu siguranță așa a fost și lansarea. Așteptarea va lua sfârșit și pentru publicul din România începând cu acest weekend când Avengers Endgame își face loc în grila din cinematografe. 

 

Foto: Getty Images