Una dintre cele mai clasice apariții din serial a fost reprezentantă de momentul în care Vlad a purtat un costum bleumarin și o cămașă albă. Batista albă, cureaua neagră și ceasul elegant au reprezentat accesoriile alese vestimentației lui și care au completat seriozitatea și gravitatea momentului.

 

Vlad - costum bleumarin

 

Printre cele mai extravagante scene din serial, momentul plimbării cu o decapotabilă roșie pe drumurile din Grecia a fost ocazia perfectă pentru o apariție ”all blue”. Cămașa albastră, desfăcută la ultimul nasture a completat costumul de o culoare apropiată, iar accesorile au fost de această dată extrem de simple: un ceas elegant și o pereche de ochelari.

 

Vlad - all blue

 

Din colecția ținutelor care au atras atenția tuturor privitorilor nu putea lipsi și cea ”all black”. În scena în care Vlad vine să-l aștepte pe Tibi la ieșirea din închisoare, Adi Nartea ne readuce la momentul în care își construia planul și sprijinit de capota mașinii îl așteaptă pe viitorul lui aliat. Costumul negru a fost completat de o cămașă, curea și pantofi de aceași culoare. Singurul accesoriu gri al ținutei l-a reprezentat ceasul pe care actorul îl poartă.

 

Vlad - all black

 

Fără doar și poate, una dintre ținutele ”Wow” a fost cea purtată de Vlad în ziua în care urma ”să revină soarele și pe strada lui”. Costumul negru a fost completat de cămașa albă, pantofii și butonii negri și de cravata champagne. Vichi, asistenta lui Vlad, este cea care se asigură că și subliniază diferența față de alte ținute anterioare: ”Excelentă alegere pentru astăzi, domnule Vlad. În special cravata. Îți dă un aer mai casual”.

 

Vlad - cravata sampanie

 

Indiferent de situație și de scenă, vestimentația actorilor a atras atenția și a impresionat. Costumele și cămășile purtate de Vlad au fost puse la dispoziție de Rabal (Made-to-measure) care s-a asigurat că nicio apariție nu putea trece neremarcată. Cum ținutele nu ar fi fost complete, fără accesorile menționate în articol, cei de la Splend'or s-au asigurat că au identificat cele mai atractive elemente. 

Alte ținute au fost asigurate și de KOTON și de Grazie Fillipeti.

Povestea lui Vlad continuă în fiecare luni, de la ora 20:30 pe PRO TV și în reluare vinerea, după Românii au Talent.