Dennis Kucia este numele barbatului care a devenit un adevarat erou si model. El a simtit miros de fum in casa sa din Lake Geneva, Wisconsin si primul sau gand a fost sa-si salveze familia.

Au reusit cu totii insa Kucia a auzit tipete din cladire. S-a aventurat in cladirea aflata in flacari pentru a-l salva pe vecinul sau, cel care se deplasa cu ajutorul carjelor si nu putea sa iasa de unul singur. Kucia l-a luat atunci de guler si l-a tarat atunci afara si i-a salvat viata.

Pe langa eroismul incredibil aratat de Kucia, ceea ce face povestea si mai remarcabila este ca acesta sufera de cancer la os in stadiul IV! El spune ca in mod normal nu are forta nici sa deschida "o cutie cu bomboane", asa cum a spus el intr-un interviu cu presa locala.

"Ceva insa m-a <posesdat> in timpul incendiului" a mai spus Kucia. Cu ajutorul acestuia, vecinul sau a scapat cu rani minore. Crucea Rosie le-a aranjat sa stea intr-un hotel apropiat si ajuta si celelalte familii.

Kucia urmeaza sa devina bunic in cateva luni si el le-a spus reporterilor ca motivatia lui pentru a continua sa lupte impotriva cancerului reprezinta dorinta de a-si tine in brate nepotul.

 

KTIV News 4 Sioux City IA: News, Weather and Sports