FILM

The Hobbit: The Battle of The Five Armies
Regie: Peter Jackson
Distributie: Ian McKellen, Martin Freeman, Orlando Bloom

The Hobbit: The Battle of the Five Armies se va lansa in cinemaotgrafele din SUA pe 17 decembrie 2014. Dupa ce Bilbo a ajuns impreuna cu dwarfii si Thorin la Erebor, vor putea acestia sa puna stapanire inapoi pe comoara si Erebor si sa-l infrunte pe dragonul Smaug? Titlul The Hobbit: The Battle of the Five Armies se refera la batalie epica de la finalul romanului The Hobbit, in care dwarfii, elfii, oamenii si goblinii dar si vulturii giganti se lupta chiar la poaelele Muntelui Singuratic.

Main Sounds - Luna City Express - Casa Presei Libere

20 Dec ora 23:00 - 06:00

Main Sounds - Luna City Express - Casa Presei Libere

2014 nu se poate incheia inainte de cea de a 7a seara Main Sounds! Pentru ca v-am obisnuit cu evenimente de calitate, nici acum nu vrem sa fie diferit. Pe 20 Decembrie va dam intalnire la Casa Presei cu un line-up de exceptie!

Pentru ca va placut atat de mult si ati dansat pana in zori, ne vom bucura din nou de minunatul sound Luna City Express; Julian Perez face o oprire special pentru voi dupa un an plin de evenimente peste tot in lume, iar Romania va fi reprezentata la pupitru de 3 producatori dragi voua, uniti intr-un proiect de exceptie: Premiesku. Dupa cum am spus inca de la primul eveniment, incercam sa promovam tineri artisti, asa ca pe 20 Decembrie vor complete lista invitatilor cei doi tineri Dj-i de la Granzit!

Made in RO - Targ de design romanesc, editia a 5-a - Impact Hub Bucharest

20 Dec ora 11:00 - 20:00
21 Dec ora 11:00 - 20:00

Made in RO - Targ de design romanesc, editia a 5-a - Impact Hub Bucharest

Pe 20 si 21 decembrie, DESIGNIST, prima si cea mai originala platforma online de design din Romania, pregateste a 5-a editie Made in RO – Targ de design romanesc. Evenimentul, vazut ca o iesire in offline a site-ului designist.ro, va avea loc la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spatii din Bucuresti, aflat pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3), in Piata Unirii, la doi pasi de Hanul lui Manuc.

pulovar - for the selfless selfish 2014 - The ARK

19 Dec ora 21:00 - 04:00

pulovar - for the selfless selfish 2014 - The ARK

party caritabil de craciun cu Xmas Disco Orchestra [heion//emap//tzuc//discosigaretta//tcfc]

 uniforma festiva: pulovar

 si craciunul acesta, altruisti si egoisti cum suntem, ne adunam din nou pentru o petrecere zdravana

strangem cat mai multe hainute, jucarii, carti, mancare sau alte cadouri ce vor fi donate, impreuna cu toate beneficiile obtinute, copiiilor din centrele partenere

avem asa:

 pentru egoisti

❆ instalatie muzicala si vizuala + experienta tematica

❆ preturi timide si cocktailuri indraznete

❆ punch, turta dulce, bomboane din partea casei

 pentru altruisti

❆ fiecare este incurajat sa aduca un cadou

❆ toti renii adunati vor ajunge la centre sociale

❆ decor sentimental adecvat calendaristic