Cu o lună înainte de filmarea reclamei, oamenii din Istanbul au învăţat limbajul semnelor şi mai multe camere video au fost instalate prin oraş. Pe 28 decembie 2014, Muharrem, care este hipoacuzic, iese din casă, însoţit de sora sa, potrivit huffingtonpost.com.

Pe drum, un vânzător îi dă informaţii despre un sortiment de covrigi din magazinul său, un alt bărbat îi oferă un măr, iar o femeie care se loveşte accidental de el îi cere scuze. Iar toată comunicarea este făcută prin intermediul limbajului semnelor folosit de Muharrem.

După fiecare întâlnire, bărbatul devine din ce în ce mai nedumerit, iar la minutul 1:19 al videoclipului îşi întreabă sora "Ce se întâmplă?".

Spre finalul videoclipului, sora lui Muharrem îl îndeamnă să urmărească imaginile afişate pe un ecran publicitar, în care o tânără, reprezentantă a Samsung, îi comunică bărbatului, tot prin limbajul semnelor, că totul a fost plănuit special, iar compania sud-coreeană a ales această metodă pentru a-şi promova serviciul video de relaţii cu clienţii.

Muharrem îşi dă seama că totul a fost plănuit cu el însuşi ca personaj principal şi, copleşit de emoţie, începe să plângă.