Miri Michaeli Schwartz a fost surprinsa foarte neplacut sa vada cum calatorii din metroul din Londra ignora total faptul ca este gravida, desi acest lucru era vizibil si avea si insigna cu "Baby on Board". Aceasta initiativa a fost lansata in 2005 pentru a ajuta femeile insarcinate sa primeasca loc in transportul in comun.

Miri Schwartz, cea care lucreaza la o televiziune din Israel, s-a decis sa filmeze totul: "Cele 9 luni de mers cu metroul in Londra avand insigna 'Baby on board' s-au incheiat. La inceput mi s-a parut ca este o inventie londoneza geniala. Cum ar putea sa stie alte persoane ca nu este usor sa calatoresti avand greturi daca nu este vizibil bebele? Mandra si fericita am purtat insigna, sperand ca oamenii vor observa si imi vor oferi locul cand aveam nevoie. Asta nu s-a intamplat.

Apoi am crezut ca londonezii se ridica numai pentru femei cand acestea au o sarcina mai inaintate. Eram frustrata ca nu arat suficient de insarcinata. Pot sa va spun - calatorilor din Londra pur si simplu nu le pasa. De aceea m-am decis sa am astazi o camera cu mine pentru a va arata cum arata o zi din viata mea, stand in picioare uneori pentru o perioada lunga, umflata, epuizata si cu teama unor frane bruste".

Iata clipul care are totusi final fericit